...
TRENUTNO17:00 - 18:00Radio Grafiti

Društvo / Obrazovanje

Besplatne Android i Firebase radionice

06.04.2017.

Execom organizuje seriju besplatnih predavanja i radionica na teme Android i Firebase. Cilj radionica jeste da steknete aktivno i praktično znanje!

.

Dva predavanja o principima Android programiranja uz oslonac na Firebase platformu sa live coding sesijama, biće održana tokom dva utorka, 11. i 18. aprila, u Amfiteatru Rektorata u Novom Sadu, sa početkom u 18h.

Za sve one koji žele da steknu više znanja, na prvom predavanju će biti objavljen kvalifikacioni zadatak koji će najbolje plasiranim kandidatima omogućiti učešće u radionicama.

Radionice se održavaju vikendom, počevši od 29. aprila, u prostorijama Poslovnog inkubatora. Potrebno je poneti svoj laptop i Android telefon. Kao i uvek, radićete timski. Teme koje će biti obrađene na radionicama su najbolje prakse i dizajn Android native SDK, Android Annotations i Firebase Authentication, Firebase Database, Local Broadcast, EventBus i Android Annotation Funsies.

Iskoristite priliku da učite direktno od stručnjaka u ovoj oblasti. Saznajte koji alati vam mogu olakšati rad i koje tehnologije možete koristiti na najefikasniji način.

Finalno takmičenje - Execom Hackathon, biće održano u Execom-u krajem maja. Više o tome saznaćete na predavanjima i radionicama. Za sva pitanja, pišite na radionice@execom.eu.

J. Ž.

Možda te još zanima:

.

Ugašen projekat koji je Microsoft reklamirao "na sva zvona"

Microsoft više neće podržavati Windows Subsystem za Android, koji je omogućavao da Android aplikacije fluidno rade na Windowsu 11.

.

Samsung Find pronalazi ljude, predmete i uređaje

One UI 6 je dobio najnoviju verziju, u okviru koje stiže veliki broj funkcija.

.

Šta je "Guglovo groblje“ i ko na njemu počiva?

Otkako je pre više od 25 godina Gugl stupio na svetsku scenu, većina ljudi je to ime povezivala s pretraživačem…

.

Microsoft Copilot stiže na Android

Microsoftov alat Copilot, AI chatbot kompanije koji može da uradi sve, od pomoći u pisanju koda do nacrta marketinške e-pošte,…

.

Android telefoni konačno dobijaju funkciju koju korisnicu priželjkuju

Sajt Android Authority donosi informacije o funkciji koja će korisnicima Android uređaja u velikoj meri olakšati praćenje zdravlja baterije.

.

Sud odlučio – Google je monopolista

Slučaj Epic Games protiv Google-a je otkrio da je monopol na prodaju digitalnih proizvoda u okviru aplikacija zavisio od tajnih…

  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Radio Grafiti
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo