...
TRENUTNO15:00 - 16:00Music mix by Anja

Društvo

Nedeljni vodič od 28. oktobra do 3. novembra

28.10.2019.

U novembar ulazimo sa malo lošijim vremenom, ali sa odličnim gradskim dešavanjima!

.

Ponedeljak, 28. oktobar

Drugo izdanje umetničkog kviza biće održano u CK13. Učešće u kvizu je na donaciju (preporučeni iznos 100 dinara po učesniku), a prva tri tima biće simbolično nagrađena. Pitanja je pripremio urednički tim CK13 programa - art bioskopa, književnog klabinga i slušaonica, tako da možete očekivati pitanja iz oblasti muzike, filma, književnosti, stripa, slikarstva... Svoju ekipu možete prijaviti slanjem mejla na damir@ck13.org (navesti ime ekipe, broj članova i kontakt telefon). S obzirom na ograničeni kapacitet, broj ekipa je limitiran i ekipe bi trebalo da imaju do 4 člana. Početak je u 20 časova.

Utorak, 29. oktobar

Japanski bogovi psihodelije, Acid Mothers Temple Official vraćaju se u Srbiju nakon rasprodanog koncerta u klubu Doma omladine u Beogradu, a njihov premijerni nastup u Novom Sadu biće u Omladinskom centru CK13. Acid Mothers Temple još od 90-ih, kao samoprozvana hippy grupa, putuje svetom predstavljajući svoj spoj psihodelije, bučnih gitara i moćnog ritma. Okupljeni oko masterminda benda, gitariste Kavabata Makoto (Kawabata Makoto), rad su počeli pod uticajem progresivnog roka, da bi nastavili sa džez primesama u svojoj muzici, dodajući psihodelične elemente i improvizaciju. Kartu možete za sada nabaviti po ceni od 900 dinara, dok će na dan koncerta biti 1.100. Početak je u 21 čas.

Sreda, 30. oktobar

StandUP Comedy - Novi Sad u saradnji sa Kulturnim centrom Lab najavljuje drugi open mic ove sezone, te ovim putem pozivaju sve ljubitelje komedije i nove stand up komičare na dolazak i učestvovanje u stvaranju novosadske stand up scene. Ako ste zainteresovani da nastupite trebalo bi da: pošaljete poruku da želite da učestvujete, a morate spremiti potpuno autorski nastup čija je maksimalna dužina sedam minuta. Ulaz je 100 dinara, a početak u 20:30.

Četvrtak, 31. oktobar

Sonja Sajzor's Halloween Party čeka vas u Kulturnom centru Lab. Sonja Sajzor je beogradska organizatorka žurki, DJ, vizuelna umetnica, direktorka umetničke fotografije i tekstopisac. Poznata je po vrlo posećenim žurkama u klubovima Drugstore Beograd, KC Grad, Klub Šećer i KPTM. Ulaz je 200 dinara, a početak u 21.

Petak, 1. novembar

Nikola Vranjković stiže u Bulevar books, gde će održati dva koncerta. On će svakim nervom u muzici i poeziji, u pratnji izvanrednih gitara i ritam sekcije, izvoditi svoje pesme u njihovom prirodnom staništu i okruženju, među ljudima i knjigama. Šest vrsnih muzičara, koji su snimili album "Veronautika", od kritike nazvan "najvećim rok albumom 21. veka", nastupaju i donose rok poeziju u svom najboljem izdanju. Početak je u 21:30. Karte za petak su rasprodate, ali još uvek ih možete nabatviti za subotu po ceni od 900, odnosno 1000 dinara na dan koncerta.

Rambo Amadeus stiže u Gerilu! O njemu ne mora mnogo da se priča, svi znamo da je jedan veliki gospodin, vrhunski gitarista, kritičar društva i uvek možemo očekivati autentičan nastup. Pre Ramba imaćete priliku da čujete i goste, zrenjaninski sastav 3mačke100godina. Cena karte je 1000 dinara, a početak je u 22.

Subota, 2. novembar

Nikola Vranjković u knjižari Bulevar books.

Nedelja, 3. novembar

Dives stižu u KC Lab. Nastali su u februaru 2016. godine, kada su se članice prvi put su se srele na austrijskom Rock Camp kampu 2016. U proleće 2017. snimili su samostalni mini album koji je objavljen za "Siluh Records" u jesen 2017. godine, a uključuje šest svežih i inovativnih pesama. Samopouzdanje i strast su ono što im je omogućilo da tako brzo završe svoj prvi album koji je rezultirao usponom na austrijskoj Indie sceni. Ulaz je 150 dinara, a početak u 21.

Možda te još zanima:

.

Netfliks napravio bilbord kakav niste videli do sada

Za nastavak akcionog trilera "Cena spasa 2" (Extraction), striming platforma Netfliks napravila je džinovski poster koji publici pruža priliku da…

.

Nedeljni vodič od 9. do 15. marta

Proleće nam polako stiže, a dokaz su odlični događaji ove nedelje!

.

Nedeljni vodič od 2. do 8. marta

Početak marta donosi nam veliki izbor događaja!

.

Nedeljni vodič od 24. februara do 1. marta

Sudeći po raznovrsnosti i broju ovonedeljnih događaja, petak postaje nova subota! 

.

Nedeljni vodič od 17. do 23. februara

Najbolji način da odaberete mesto za izlazak je da konsultujete nedeljni vodič!

.

Nedeljni vodič od 10. do 16. februara

Dan zaljubljenih povod je za mnoge događaje ove nedelje. 

  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Vaš DJ sat
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo