.
Trenutno
Danube Streamwaves Live
 Dušan Majkić i Predrag Novković
Društvo

Nedeljni vodič od 1. do 7. jula

30.06.2019.

Malo Exita i još malo Exita!

.

Ponedeljak, 1. jul

Alternoon biće održan u Omladinskom centru CK13. U pitanju je novi filmski serijal koji će biti emitovan dva puta mesečno. Akcenat je andergraund filmskim ostvarenjima koja za tematiku imaju DIY kulturu i bave se  alternativnom umetnošću kao načinom razmišljenja. Serijal Alternoon se radi isključivo u edukativne svrhe te je ulaz na projekcije besplatan. Početak je u 20 časova.

Hajde! Festival Warm-up biće održan u Kulturnom centru Lab. I umetnosti je potrebno osveženje. Iz tog razloga ova ekipa odlučila je da prenese scenu iz urbanog Novog Sada na sveža polja Fruške gore. Na HAJDE Fesivalu, umetnici iz 11 zemalja odigraće 25 predstava na dve bine. Fizički i govorni teatar, savremeni ples, performance art, klovnovstvo, improvizacija i još mnogo toga vas očekuje na Popovici od 12. do 14. jula.

Utorak, 2. jul

Interaktivno predavanje pod nazivom "Hajde da gledamo u kuglu" biće održano u Kulturnom centru Lab. Ima za cilj da poveća svesnost o samoodgovornosti pojedinca u sopstvenom životu. Na predavanju govorićemo o pojmu samoodgovornosti i mogućim greškama u razmišljanju koje mogu dovesti do neadekvatnih odluka i "gubitničkog" stila življenja.  Svi mi ponekad grešimo i to je normalno. No, šta se dešava u našem životu ako iznova ponavljamo neke greške u razmišljanju? Čija odgovornost su naše kognitivne greške?  Šta mi možemo da uradimo kako bi naš život bio lepši? Početak je u 20 časova.

Opens Youth hero biće održan na Trgu slobode. Na Trgu slobode raznolik sadržaj će se sastojati iz dva dela: sajamskog i muzičkog. Tokom ovog jedinog omladinskog sajma turizma na otvorenom na jednom mestu predstaviće se turističke organizacije iz Srbije i regiona, turističke agencije, manifestacije i festivali, organizacije sa programima za mlade. Tako će učesnici imati priliku da se upoznaju sa atrakcijama i zanimljivostima gradova iz zemlje i regiona, kao i manifestacijama i popularnim muzičkim festivalima. Početak je u 18 časova.

Sreda, 3. jul

Opens Youth hero biće održan na Trgu slobode. 

Četvrtak, 4. jul

Exit festival na Petrovaradinskoj tvrđavi. Prvo veče očekuju vas nastupi izvođača The Cure, Carl Cox, Maceo Plex i Lost Frequencies.

Petak, 5. jul

Exit festival na Petrovaradinskoj tvrđavi. Nadam se da ćete uspeti da se odmorite od prve večeri, jer druga nije ništa slabija. The Chainsmokers, Chase and status, RTRN II Jungle i mnogi drugi.

Subota, 6. jul

Exit festival na Petrovaradinskoj tvrđavi. Treće veče festivala rezervisano je za miks gitrskog i elektronskog zvuka. Tako nas ovo veče očekuju Greta van Fleet, DJ Snake, Tom Walker i Solomun.

Nedelja, 7. jul

Exit festival na Petrovaradinskoj tvrđavi. Pre nego što nas uhvati depresija zvana kraj festivala, poslednji dan biće energičan. Dmitri Vegas i Like Mike, Skepta, Jeff Mils, Desiigner, Iamddb.

.
Probna vozačka dozvola moći će da traje i do četiri godine, kaže pravilnik novog Zakona o bezbednosti saobraćaja. Ovo je jedna…
.
Nezaposlenost mladih na Zapadnom Balkanu je zabrinjavajuća, među najvišim u svetu. Kako bi  odgovorila na ove izazove, Beogradska…
.
Ako ste ovaj muzički sastav nekada čuli uživo, znate zašto bi trebalo da ih slušate opet. Ako ih niste slušali uživo, ali ste…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?