.
Trenutno
Music mix
Društvo

Konkurs za podršku omladinskim idejama u zajednici

02.10.2018.

U okviru programa "Lokomotiva - lokalna omladinska incijativa" otvoren je drugi krug konkursa za podršku realizaciji omladinskih ideja u zajednici. Program je namenjen neformalnim grupama mladih uzrasta od 18 do 30 godina, sa teritorije grada Novog Sada. 

.

Neformalne grupe mogu da predlože ideje za različite vidove aktivnosti iz oblasti obrazovanja, informisanja, ekologije, zdravlja,kulture, bezbednosti ili drugih sfera za koje smatraju da mogu biti značajne. Aktivnosti se mogu sprovoditi kroz radionice, obuke, seminare, javne rasprave, tribine, koncerte, izložbe ili druge kvalitetne zabavne sadržaje za mlade.

Grupama čije ideje budu odabrane "Lokomotiva" će pružiti podršku u vidu obuke na kojoj će učesnici dobiti znanja potrebna za planiranje i uspešno sprovođenje akcija. Mladima će biti obezbeđena i kontinuirana mentorska podrška volontera i volonterki Mentorskog kluba "Lokomotive", kao ineophodanmaterijal za realizaciju ideja. Prijavni formular potrebno je poslati na mejl lokomotivans@gmail.com do subote 14. oktobra.

Program "Lokomotiva" realizuje udruženje "HMM...", a ima podršku Gradske uprave za sport i omladinu – Kancelarije za mlade i programa OPENS 2019. Cilj je osposobljavanje mladih i obezbeđivanje podrške mladima da se aktivnije uključe u društveni život, da razviju i realizuju svoje ideje i inicijative koje su usmerene na pozitivne promene u zajednici ili životu.

.
Panel diskusija nazvana "Imaš li preduzetnički mindset?" biće održana u sredu 19. juna od 19.30 u Eđšegu.
.
Smeta nam kiša, smeta nam kad je pretoplo, ali poprilično smo sigurni da su ovonedeljni događaji više nego poželjni..
.
Ekologija je najozbiljnija tema kojom ćemo morati da se pozabavimo na putu ka Evropskoj uniji, a ta tema ne dobija ni malo prostora…
Program
Kalendar događaja
Jun 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?