.
Trenutno
O tome se priča
 Jelena Mijatović
Društvo

Konkurs za podršku omladinskim idejama u zajednici

02.10.2018.

U okviru programa "Lokomotiva - lokalna omladinska incijativa" otvoren je drugi krug konkursa za podršku realizaciji omladinskih ideja u zajednici. Program je namenjen neformalnim grupama mladih uzrasta od 18 do 30 godina, sa teritorije grada Novog Sada. 

.

Neformalne grupe mogu da predlože ideje za različite vidove aktivnosti iz oblasti obrazovanja, informisanja, ekologije, zdravlja,kulture, bezbednosti ili drugih sfera za koje smatraju da mogu biti značajne. Aktivnosti se mogu sprovoditi kroz radionice, obuke, seminare, javne rasprave, tribine, koncerte, izložbe ili druge kvalitetne zabavne sadržaje za mlade.

Grupama čije ideje budu odabrane "Lokomotiva" će pružiti podršku u vidu obuke na kojoj će učesnici dobiti znanja potrebna za planiranje i uspešno sprovođenje akcija. Mladima će biti obezbeđena i kontinuirana mentorska podrška volontera i volonterki Mentorskog kluba "Lokomotive", kao ineophodanmaterijal za realizaciju ideja. Prijavni formular potrebno je poslati na mejl lokomotivans@gmail.com do subote 14. oktobra.

Program "Lokomotiva" realizuje udruženje "HMM...", a ima podršku Gradske uprave za sport i omladinu – Kancelarije za mlade i programa OPENS 2019. Cilj je osposobljavanje mladih i obezbeđivanje podrške mladima da se aktivnije uključe u društveni život, da razviju i realizuju svoje ideje i inicijative koje su usmerene na pozitivne promene u zajednici ili životu.

.
Da li znaš na koji način bi trebalo da se predstaviš na poslovnom intervjuu? Kako bi trebalo da komuniciraš i koji je govor tela…
.
Zanimljivi događaji još bolje idu uz sneg i novogodišnje lampice..
.
Verovatno je najlepša stvar kada vam hobi i prva ljubav postanu posao. Upravo to je uradila novosađanka Vesna Pašćanović koja…
Program
Kalendar događaja
Decembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
Anketa

Da li vas hvata potrošačka groznica  pred praznike?