...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Društvo

Foto konkurs za stanovnike novosadskih studentskih domova

17.05.2023.

Studentski centar Novi Sad u saradnji sa SKCNS-om i SPC Vojvodina, raspisao je nagradni konkurs “Najlepša prolećna fotografija Novog Sada”. Na konkurs mogu da se prijave studenti korisnici usluga smeštaja u studentskim domovima u Novom Sadu. 

.

Studenti treba da naprave fotografiju omiljenog dela grada i najkasnije do 9. juna je pošalju na mejl studentskicentarnovisad@gmail.com. Svaki učesnik može konkurisati sa maksimalno dve fotografije koje su snimljene telefonom na teritoriji Novog Sada sa okolinom. Fotografije na sebi ne smeju imati potpis autora, datum ili druge grafičke detalje. Neobrađenu fotografiju potrebno je poslati u JPEG formatu.

Uz postalate fotografije, učesnici treba da navedu ime i prezime, broj telefona, mejl adresu i kratak opis fotografije. Radove će ocenjivati stručni žiri.

Tri najbolje fotografije biće nagrađene. Prva nagrada je mobilni telefon, druga električni trotinet, a treća bicikl. Svi nagrađeni dobijaju abonentsku knjižicu ka korišćenje studentske menze, sezonsku ulaznicu za Štrand, godišnju kartu za GSP i ulaznicu za bazene na Spensu. 

Na konkursu mogu učestvovati studenti Univerziteta u Novom Sadu, a rezultati će biti objavljeni do 16. Juna. Detalje konkursa možete pogledati ovde.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Konkurs za esej

Fondacija Konrad Adenauer u Beogradu i Institut za javnu politiku raspisali su Konkurs za esej "O meni se radi! Zašto…

.

Konkurs Vikimedija Srbije

Vikimedija Srbije je i ove godine raspisala konkurs za dodelu sredstava u cilju realizacije projekata iz oblasti slobodnog znanja i…

.

Za žene u akademskoj zajednici i aktivnosti protiv militarizma

Rekonstrukcija Ženski fond pokrenula je dva konkursa, za stipendije "Žarana Papić" i za "Specijalni fokus".

.

45 minuta o mobilnosti tokom studija

Zum kafica posvećena mobilnosti tokom studiranja biće održana u utorak, 20. februara u 11 časova. Tokom ove onlajn sesije biće…

.

Regionalni literarni konkurs

Klub putnika raspisuje regionalni nagradni konkurs “Spasimo putopis“. Kao i prethodnih godina, traže originalne, inovativne i iskrene priče koje nisu…

.

Stipendije Vlade Slovačke

Ministarstvo prosvete, nauke, istraživanja i sporta Vlade Republike Slovačke raspisalo je konkurs za dodelu međunarodnih stipendija. 

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo