.
Trenutno : Domaća top lista
Radio Gruvanje
 Alma Kovčić
Društvo / Aktivizam

Radionica za mlade o asertivnoj komunikaciji

23.10.2017.

Radionica posvećena asertivnoj komunikakciji održava se u sredu, 25. oktobra u 13 časova, u Omladinskom klubu Opens, na Bulevaru despota Stefana 5. Namenjena je mladima između 18 i 30 godina, predstavnicima omladinskih organizacija i organizacija za mlade, kao i osobama koje rade sa mladima. 

.

Ilustracija: coton-in-the-elms.derbyshire.sch.uk/category/headteachers-blog

Učesnici će razvijati lične veštine komunikacije koje podrazumevaju otvoreno zastupanje sopstvenih stavova, graditi veštine koje doprinose dobrim međuljudskim odnosa, prevazilaženju ličnih strahova i jačanju samopouzdanja.

Kako kažu organizatori, trening asertivne komunikacije namenjen je mladima koji imaju problem u komunikaciji, bilo da izbegavaju konflikte ili da u njih ulaze često, kao i svima koji žele da komuniciraju otvoreno sa samopoštovanjem i uvažavanjem ličnosti drugih.

Radionice vodi psihološkinja i psihoterapeutkinja Nataša Đurica, koja će govoriti o tome šta je asertivnost i koja uverenja nas sprečavaju da budemo asertivni, o  tipovima komunikacije: pasivnom, agresivnom, pasivno-agresivnom i asertivnom, o uverenjima koja podržavaju asertivno ponašanje, kao i o asertivnim pravima.

Ovo je prva u nizu radionica, a ostale će se održati naredne tri srede - 1, 8, i 15. novembra, na istom mestu u isto vreme. Oni koji žele da učestvuju treba da pošalju mejl na adresu aleksandar@nec.rs. Učešće je besplatno, no broj učesnika je ograničen na 12, te je prijava obavezna.

J. Z. 

.
Panel diskusija pod nazivom "Ti u očima poslodavca" biće održana u sredu 13. juna od 18 časova u Startit centru. 
.
Radionica pod nazivom "Osmišljavanje i razvoj poslovnih ideja", koja podrazumeva oblast zelene ekonomije i održivog razvoja, biće…
.
Dilema o sterilizaciji domaćih životinja, pre svega pasa i mačaka, stara je koliko i sama procedura. Ljude prilikom razmatranja…
Program
Kalendar događaja
Jun 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Da li treba dozvoliti biciklistima da voze u pešačkim zonama?