.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Društvo / Aktivizam

Prijavite svoje lokalne heroje

16.04.2019.

Udruženje CinemaCity, u okviru projekta "Moj heroj", raspisalo je konkurs kojim poziva mlade ljude da predstave svoje heroje i uzore među rođacima, komšijama i prijateljima. One koji su ih inspirisali i pokazali da pozitivne vrednosti u društvu ipak imaju smisla.

 

.

Konkurs je raspisan za mlade uzrasta od 15 do 25 godina, a Cinema City ih poziva da se osvrnu oko sebe i uzore potraže među "običnim" ljudima iz svoje sredine, koji ih inspirišu svojim ponašanjem, etičkim principima, delovanjem u lokalnoj zajednici i uopšte svojim životom.

Za šest najinspirativnijih i najzanimljivijih priča o herojima predviđena je produkcija i promocija emisije kratke forme u trajanju od deset minuta, u kojoj će pobednici predstavljati svoje uzore, ali i će i sami njihovi heroji pričati o onima koji su njih inspirisali kada su bili mladi i kako je izgledala njihova mladost.

Serijal od šest izabranih priča, odnosno emisija, biće emitovan na televiziji, ali i distribuiran kroz društvene mreže.

Konkurs je otvoren do 10. maja, a za konkurs je potrebno popuniti ovu formu u kojoj treba navesti kako ste upoznali svog heroja ili saznali za njega i opisati zbog čega je baš ta osoba toliki "car"!

Projekat "Moj heroj" realizuje Udruženje Cinema City zahvaljujući podršci Omladinske prestonice Evrope 2019 (OPENS2019).

.
Kada se pojavila vest da bi od sada četvoročlanu porodicu, koja odluči kolima da ode na Frušku goru i napravi barem jednu fotografiju,…
.
Izveštavanje klasičnih medija o migrantima u Srbiji bilo je znatno bolje nego u okolnim zemljama, ocenjuje za Oradio urednik Fake…
.
Omladinska organizacija BalkanIDEA Novi Sad organizuje besplatan tromesečni program radionica nazvan "(Ne) Mogu da odglumim". Program…
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?