...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Društvo / Aktivizam

Prijavite svoje lokalne heroje

16.04.2019.

Udruženje CinemaCity, u okviru projekta "Moj heroj", raspisalo je konkurs kojim poziva mlade ljude da predstave svoje heroje i uzore među rođacima, komšijama i prijateljima. One koji su ih inspirisali i pokazali da pozitivne vrednosti u društvu ipak imaju smisla.

 

.

Konkurs je raspisan za mlade uzrasta od 15 do 25 godina, a Cinema City ih poziva da se osvrnu oko sebe i uzore potraže među "običnim" ljudima iz svoje sredine, koji ih inspirišu svojim ponašanjem, etičkim principima, delovanjem u lokalnoj zajednici i uopšte svojim životom.

Za šest najinspirativnijih i najzanimljivijih priča o herojima predviđena je produkcija i promocija emisije kratke forme u trajanju od deset minuta, u kojoj će pobednici predstavljati svoje uzore, ali i će i sami njihovi heroji pričati o onima koji su njih inspirisali kada su bili mladi i kako je izgledala njihova mladost.

Serijal od šest izabranih priča, odnosno emisija, biće emitovan na televiziji, ali i distribuiran kroz društvene mreže.

Konkurs je otvoren do 10. maja, a za konkurs je potrebno popuniti ovu formu u kojoj treba navesti kako ste upoznali svog heroja ili saznali za njega i opisati zbog čega je baš ta osoba toliki "car"!

Projekat "Moj heroj" realizuje Udruženje Cinema City zahvaljujući podršci Omladinske prestonice Evrope 2019 (OPENS2019).

Možda te još zanima:

.

Učestvuj u snimanju TV emisije "Heroj"

Ako te zanima kako izgleda proces snimanja i produkcija TV emisije, a imaš između 16 i 25 godina, Udruženje Cinema City…

.

Konkurs za emisiju "Moj heroj"

U toku je konkurs za učešće u akciji u okviru projekta "Moj heroj", koju organizuje Udruženje Cinema City. Mladi uzrasta…

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

.

Konkurs za najbolje studentske radove

Univerzitet u Beogradu je raspisao Konkurs za najbolji naučno-istraživački i stručni rad studenata u 2023. godini.

.

SKCNS poziva u Omladinski teatar

Studentski kulturni centar Novi Sad otvara konkurs za studente Novosadskog univerziteta i sve mlade od 16 do 30 godina. Ukoliko…

.

Javni poziv za umetnike

Studentski kulturni centar Novi Sad raspisuje javni poziv za umetnike za prijavu projekata i umetničkih radova na osnovu Konkursa za finansiranje…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Za i protiv

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo