.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Društvo / Aktivizam

Konferencija o trgovini ljudima u Startit centru

17.10.2019.

Povodom Evropskog dana borbe protiv trgovine ljudima, u petak, 18. oktobra u Startit centru biće održana sedma Konferencija o trgovini ljudima "Krug podrške". Ovogodišnja konferencija posvećena je sistemu podrške žrtvama.

.

Sa govornicima iz različitih sistema podrške imaćete prilike da razgovarate o načinima na koji oni doprinose borbi protiv trgovine ljudima, a pre svega kakvu podršku pružaju žrtvama.

Takođe i priliku za razgovor sa predstavnicima tužilaštva, suda, lokalnih timova, nevladinih organizacija, ali i peer grupom aktivnistkinja NVO Atina, koje će o potrebi podrške govoriti iz svog ugla.

Konferenciju organizuje Neformalna grupa mladih "Sloboda nema cenu" uz podršku OPENS 2019 - Omladinska prestonica Evrope Novi Sad,  Evanđeoskog udruženja studenata, Christien Unie i European Christian Political Movement – ECPM.

Edukativnog je karaktera i pre svega namenjena mladima, studentima i budućim profesionalcima koji će se u svom radu susretati sa problemom trgovine ljudima, predstavnicima udruženja građana i institucijama koje se bave ovom temom.

Broj mesta je ograničen i prijava traje do popunjavanja mesta, a početak je u 11 pre podne.

.
Usluge personalne asistencije za osobe sa invaliditetom u Novom Sadu, za razliku od nekih drugih gradova u Srbiji, još uvek nisu…
.
Jedina zdrava industrijska grana u Srbiji, zemlji poluproizvoda i zatvorenih fabrika, jeste IT industrija koja je do sada cvetala,…
.
Omladinski centar u Novom Sadu, u Kineskoj četvrti, već je trebalo da počne sa aktivnostima i programima za mlade, međutim to…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?