.
Trenutno
Popodne na O radiju
 Oradio ekipa
Društvo / Aktivizam

Kako osnovati i razviti startup?

22.06.2018.

Savetovanje o razvijanju startup-a pod nazivom "Od inovacije do lansiranja" biće održano u ponedeljak 25. juna od 18 časova u Startit Centru.

.

Kako da osnujete i razvijete prvi startup, kako da privučete investitore, kao i koje vas sve poteškoće mogu snaći na tom putu, objasniće član startup zajednica Aljaske i Srbije Kaj Holand. Kako najvaljuju organizatori, on će odgovoriti na pitanja kako napraviti dovoljno privlačan startup za investicije i koliko je značajna startup zajednica.

Startup zajednice su nezaobilazne, jer igraju veliku ulogu u saradnji, umrežavanju i pronalasku potencijalnih mentora. Kako bi startup uopšte mogao da zaživi, neophodno je privući investitore. Kaj Holand objasniće o kakvom se modelu investiranja radi i kakva su obično očekivanja investitora.

Holand aktivno promoviše ideju zajednica vođenih od strane preduzetnika, odnosno osnivača. Fokus mu je na preduzećima koja se bave industrijskim proizvodima, a bavi se i povećanjem privatnih investicija u startup zajednicama, kao i saradnjom između osnivača, startup biznisa i postojećih biznisa. Savetovanje je besplatno, ali je potrebno da se prijavite putem formulara koji možete pronaći ovde.

J. G. 

.
Događaj Startapuj se 2.0 biće održan u četvrtak 28. marta u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, sa početkom u 19 časova.
.
Hrana je osnovno ljudsko pravo. I tih pet reči u nizu zvuče sjajno kao parola, deo teksta u Povelji o ljudskim pravima, pa čak…
.
Otvorene su prijave za učešće na drugom seminaru alternativnih politika "Ne-nasilje i nežnost među nama - feministički odgovor…
Program
Kalendar događaja
Mart 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Anketa

Da li biste učestvovali u akcijama prolećnog čišćenja životne sredine?