.
Trenutno
Popodne na O radiju
 Oradio ekipa
Društvo / Aktivizam

Kako biti uspešan u biznisu?

21.06.2018.

Savetovanje o započinjanju novog biznisa biće održano u petak 22. juna od 18 časova u Startit Centru. O tome kako da ostvarite svoj očekivani tržišni udeo ako je na tržištu već dosta sličnih ili istih prozivoda, govoriće biznis mentor Miha Matlievski.

.

Entuzijazam pri započinjanju novog posla i plasiranju proizvoda na tržište nije lako zadržati kada osetimo sve teškoće opstanka na istom. Miha Matlievski veruje da postoji samo jedno magično pravilo od kog sve zavisi, tj. da li će vaš biznis ići uzlaznom ili silaznom putanjom.

On smatra da treba pronaći svoj delić tržišta i držati ga se, jer nije realno da možete zadovoljiti svakog kupca ma koliko vremena, novca ili truda uložili. Objasniće kako se fokusirati i usmeriti na samo jednu grupu potrošača, odnosno kupaca, i kako naći način da budemo drugačiji.     

Miha Matlievski imao je četiri uspešne kompanije, koje su gotovo istovremeno bankrotirale. Od veoma uspešnog preduzetnika, došao je do nule i uspeo je da se za skoro četiri godine vrati na pijedestal. Tokom tog procesa naučio je mnogo i sada želi da to znanje podeli sa svima koji se mogu naći u sličnoj situaciji. Naziva sebe fail coach-om, jer je uspeo da savlada sopstvene neuspehe i postane još uspešniji nego što je bio.

Savetovanje je besplatno, ali je obavezno da se prijavite putem kratkog formulara koji možete naći ovde.

J. G.

.
Događaj Startapuj se 2.0 biće održan u četvrtak 28. marta u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, sa početkom u 19 časova.
.
Hrana je osnovno ljudsko pravo. I tih pet reči u nizu zvuče sjajno kao parola, deo teksta u Povelji o ljudskim pravima, pa čak…
.
Otvorene su prijave za učešće na drugom seminaru alternativnih politika "Ne-nasilje i nežnost među nama - feministički odgovor…
Program
Kalendar događaja
Mart 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Anketa

Da li biste učestvovali u akcijama prolećnog čišćenja životne sredine?