.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Društvo / Aktivizam

Humanitarni foto konkurs za "Novosadsko pozorište"

10.05.2015.

Omladinsko udruženje Rotaract klub Novi Sad organizuje humanitarni foto konkurs kojim će pomoći obnovu Novosadskog pozorišta (Ujvideki Szinhaz). 

.

Cilj akcije je da se zabave svi amateri i zaljubljenici u fotografiju i svojim hobijem doprinesu akciji a usput osvoje i neku nagradu.

Kako je za O radio rekao predstavnik Rotaract-a Filip Vlatković Fipa, inače i naš sjajni sound designer, konkurs je otvoren za sve do 31. maja u ponoć, a potrebno je poslati do pet fotografija na email adresu: rotaractfotokonkurs@gmail.com.

Tema konkursa je slobodna, tako da slobodno pustite mašti na volju!

Kako nam je Fipa objasnio, radove će ocenjivati stručni žiri koji se sastoji od tri profesionalna fotografa, a nagradu publike odneće rad sa najviše lajkova na društvenoj mreži Facebook. 

Za tri najbolje fotografije tu su novčane nagrade, dok je nagrada za najbolju fotografiju po izboru publike fotografska oprema.

Proglašenje pobednika će biti organizovano 19. juna 2015, a najboljih 20 radova će biti izloženo na humanitarnoj aukciji i sav novac od prodaje printova namenjen je za obnovu Novosadskog pozorišta.

Sve ostale informacije možete pronaći na zvaničnoj Facebook stranici konkursa, a na istoj adresi možete i da glasate za one fotografije koje vam se najviše sviđaju. A takođe poslušajte ceo rzgovor koji je sa Fipom vodila Sofija i saznajte više o samoj organizaciji Rotaract, konursu i ideji za isti.

M.L.


.
Kada se pojavila vest da bi od sada četvoročlanu porodicu, koja odluči kolima da ode na Frušku goru i napravi barem jednu fotografiju,…
.
Izveštavanje klasičnih medija o migrantima u Srbiji bilo je znatno bolje nego u okolnim zemljama, ocenjuje za Oradio urednik Fake…
.
Omladinska organizacija BalkanIDEA Novi Sad organizuje besplatan tromesečni program radionica nazvan "(Ne) Mogu da odglumim". Program…
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?