.
Trenutno
Reinženjering
 Vladimir Kozbašić
Društvo / Aktivizam

Filmski front u potrazi za volonterima

06.10.2015.

Festival nezavisnih filmova Filmski front počeće 28. oktobra. Ovaj festival afirmiše mlade i nezavisne autore, ali pruža i šansu volonterima da se oprobaju u realizaciji festivala. Filmski front je otvorio konkurs za volontere koji će trajati do 13. oktobra.

.

"Na sajtu festivala se mogu pronaći sve informacije za ljubitelje filma ali i one koji to tek treba da postanu. Oni koji žele da učestvuju u realizaciji festivala na sajtu mogu pronaći i aplikacioni formular", rekla je predstavnica ovog festivala u gostovanju na O radiju Nina Latinović.

Čak 4.000 filmova je stiglo na adresu selektora festivala, a selekcija i dalje traje. Najviše filmova je stiglo iz Velike Britanije, Indije i SAD-a, dok ima onih i koji su iz Tanzanije, Fidžija i Kolumbije.

"Festival ove godine traje četiri dana. Počeće u sredu, revijalnim delom na kojem će Pančevački filmski festival predstaviti svoje filmove", navela je Latinović. Svi filmovi će biti održani u Kulturnom centru Novog Sada, a ulaz je za sve projekcije besplatan.

Domaću selekciju filmova ocenjivaće žiri čiji će sastav tek biti objavljen, dok će pobednika međunarodne selekcije birati publika.

Osim filmova, organizatori su pripremili i dve žurke. Žurka otvaranja je zakazana za sredu u Paberaju, a žurka zatvaranja u Crvenom Petlu.

N.Š.

.
Jedina zdrava industrijska grana u Srbiji, zemlji poluproizvoda i zatvorenih fabrika, jeste IT industrija koja je do sada cvetala,…
.
Omladinski centar u Novom Sadu, u Kineskoj četvrti, već je trebalo da počne sa aktivnostima i programima za mlade, međutim to…
.
Združenu akciju "Krov nad glavom" čine mladi ljudi koji se bore protiv postojeće situacije u kojoj je privatnim izvršiteljima…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?