...
TRENUTNO00:00 - 11:00Music Mix by Majkić

Društvo / Aktivizam

Filmski front u potrazi za volonterima

06.10.2015.

Festival nezavisnih filmova Filmski front počeće 28. oktobra. Ovaj festival afirmiše mlade i nezavisne autore, ali pruža i šansu volonterima da se oprobaju u realizaciji festivala. Filmski front je otvorio konkurs za volontere koji će trajati do 13. oktobra.

.

"Na sajtu festivala se mogu pronaći sve informacije za ljubitelje filma ali i one koji to tek treba da postanu. Oni koji žele da učestvuju u realizaciji festivala na sajtu mogu pronaći i aplikacioni formular", rekla je predstavnica ovog festivala u gostovanju na O radiju Nina Latinović.

Čak 4.000 filmova je stiglo na adresu selektora festivala, a selekcija i dalje traje. Najviše filmova je stiglo iz Velike Britanije, Indije i SAD-a, dok ima onih i koji su iz Tanzanije, Fidžija i Kolumbije.

"Festival ove godine traje četiri dana. Počeće u sredu, revijalnim delom na kojem će Pančevački filmski festival predstaviti svoje filmove", navela je Latinović. Svi filmovi će biti održani u Kulturnom centru Novog Sada, a ulaz je za sve projekcije besplatan.

Domaću selekciju filmova ocenjivaće žiri čiji će sastav tek biti objavljen, dok će pobednika međunarodne selekcije birati publika.

Osim filmova, organizatori su pripremili i dve žurke. Žurka otvaranja je zakazana za sredu u Paberaju, a žurka zatvaranja u Crvenom Petlu.

N.Š.

Možda te još zanima:

.

Počinje još jedan Filmski Front

Filmski front: Međunarodni festival kratkometražnog filma biće održan od 24. do 27. oktobra u bioskopskoj sali Kulturnog centra Novog Sada.

.

Filmski front čuva vatru filma kratkog metra

Danas počinje 16. Međunarodni festival kratkometražnog filma, Filmski front, pod sloganom "Kratko, ali slatko!" i trajaće do 28. oktobra u…

.

Frontić i Kratkokritika noviteti Filmskog Fronta

Međunarodni festival kratkometražnog filma "Filmski Front" biće održan od 25. do 28. oktobra u Kulturnom centru Novog Sada. Iako se…

.

Produžen konkurs za Filmski front

Zbog velikog interesovanja Međunarodni festival kratkometražnog filma "Filmski Front" produžio je rok za slanje filmova, saopštili su organizatori ovog festivala.

.

Počinje Filmski front

U četvrtak 26. oktobra u sali Kulturnog centra Novog Sada počinje 15. Međunarodni festival kratkometražnog filma Filmski Front. Festival će…

.

Filmski front traži volontere

Filmski front poziva sve zaljubljenike u film i dobro druženje da učestvuju u stvaranju i organizaciji 15. Filmskog fronta i…

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 11:00 Radio Gruvanje
  • 12:00 U kakvoj zemlji želim da živim

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo