...
TRENUTNO15:00 - 16:00Music mix by Anja

Podcast

Žali se upravi vodovoda NA DAN ZALJUBLJENIH

14.02.2021. · 20:04

Ono kad mi se prospe Koka Kola po stolu - Ono kada udarim malim prstom o ivicu - Ono kad mi se telefon zaključa dok printskrinujem - Ono kad mi se kašika iskrivi dok jedem smrznuti sladoled - Ono kad sam usred tuđe svađe – kada mi pešaci šetaju po biciklističkoj stazi – ono kada me komšija budi bušilicom – kada padne kiša, a taman sam izašla od frizera -  I mnoge druge slične stvari oko kojih se svakoga dana nerviram, a najčešće dobijam isti odgovor moje nerazumne okoline: ma žali se upravi vodovoda. 

.

Sve je počelo 13. februara 270. godine, kada je Valentin, lepi biskup iz Ternija, voljenoj devojci poslao pismo u kome joj je otkrio svoja osećanja i zahvalio na ljubavi koju mu je pružila. Sutradan, Valentinu je odrubljena glava, a da ironija bude veća, dželat je bio otac njegove devojke. Očajna devojka je, bacajući se ocu pred noge, pokušala da izmoli milost. Na žalost, zavesa se definitivno spustila na Valentinov život, ali ne i na njihovu ljubav, koja se i danas pamti. Ili je to makar neka dobra marketinška agencija zapakovala u super priču koja nam se sada potura kao istorija.

Dan zaljubljenih danas je samo jedan u nizu antipraznika namenjenih da nam kroz filmove, serije, muziku, popuste i akcije na bilbordima, prodavnicama, tržnim centrima poruči: nešto sa nama nije u redu ako smo singl na taj dan.

  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Vaš DJ sat
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo