...
TRENUTNO00:00 - 11:00Music Mix by Majkić

Podcast

ProjektOmat 03

19.05.2015. · 18:10

.

U trećoj emisiji ProjektOmat sam o pisanju predloga projekta razgovarala sa Agneš Ćurčić Asodi, projekt menadžerkom iz Novosadske biciklističke inicijative i jedne IT kompanije.

 

Svaki predlog projekta počinje "ličnom kartom" organizacije, gde se navode i imena koordinatora projekta i članova tima, kao i prethodni projekti. Ukoliko ste pre osnivanja organizacije radili kao neformalna grupa, možete to da navedete, ali taksativno - po projektima.

 

Sa Agneš sam razgovarala formulisanju problema na kom treba kroz projekat da se radi, pisanju projektnih aktivnosti, rizicima, održivosti...

 

Kao što sam i obećala, postavljam komentare ljudi iz Kancelarije za mlade na moj prvi draft prvog projekta koji sam ikada pisala. Ono što je napisano u nekim bojama su komentari, dobro obratite pažnju na to, videćete da treba da budete što jasniji i konkretniji i na koji način treba da razmišljate o projektu i koliko da ga planirate.

 

Takođe, tu su i pitanja i odgovori za pisanje nekih delova projektne aplikacije, kao i prezentacija sa tim kako se pišu ciljevi, zadaci projekta, opis aktivnosti, indikatori i rezime.

 

Trenutne konkurse možete da nađete na sajtovima Kalendar donatora, Ponuda fondova i Konkursi.

 

Naredna emisija biće posvećena planiranju i pisanju budžeta.

 

Muzika:

 

Činč - Mornar Popeče

Ćelava Gospođa - Žurka

WDWRM - Isn't it

Omladinac 11 - Rotaciona svjetla

 

Jasna Žugić

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 11:00 Škripa
  • 12:00 Za i protiv

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo