...
TRENUTNO13:20 - 13:30Tehnologija

Podcast

Dnevna soba: Marija Pandurević (Invictus Challenge)

04.03.2023. · 16:56

Gost nedelje Oradija - svakog petka u 11 sati u studio nam dolazi jedna uspešna mlada osoba iz sveta umetnosti, sporta, nauke, kulture... 

.

Sport je u našoj zemlji i regionu oduvek bio veoma zastupljen i masovan, a u nekim granama sporta postali smo i ostali najbolji na svetu. Negujući zajednički duh, nekadašnja država posebno je potencirala kolektivne sportove, dok su tek poslednjih godina počeli da se ređaju uspesi i na polju individualnih. Ipak, tradicionalni sportovi mladima su postali monotoni, čak i dosadni, a možda i nemogući za redovno treniranje, pa se veliki broj njih okrenuo novim, svežim takmičenjima u sportovima koji često zalaze u sektor ekstremnih. 

Tako je i sa fizički zahtevnim tzv OCR trkama koje su veoma popularne poslednjih nekoliko godina, a jedna od najvećih i najboljih, sigurno i najzanimljivijih, dešava se upravo u Novom Sadu gde će zainteresovani, ove godine, moći da se upuste u avanture lige koja obuhvata tri događaja. Ekipa ogranizacionog tima Invictus challenge lige, u kojem je i Marija Pandurević, vredno priprema prvi događaj na Petrovaradinskoj tvrđavi.

  • 13:00 Pre podne na O radiju
  • 13:10 Vredi pročitati
  • 13:20 Tehnologija
  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo