...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Muzika

Prvi samostalni koncert "Norveške šume" u Novom Sadu

09.02.2023.

Ovog petka u knjižari Bulevar books svoj prvi samostalni koncert u Novom Sadu imaće sastav "Norveška šuma".

.

Repertoar će zato biti nešto širi, a kako kaže bas gitarista benda Ivan Kostadinović potrudiće se da odsviraju skoro sve pesme koje su do sada snimili, ali i neke koje će se naći na novom albumu benda koji uskoro treba da se pojavi.

"Snimili smo dodatne pesme, a sada radimo i spot. Trenutno je u montaži, dok su pesme još u fazi produkcije. Još uvek smišljamo način kako ćemo sve to izbaciti. Najverovatnije ćemo ići sa nekoliko singlova pre nego što izađe novi album", kaže Ivan.

Čini se da nema idealnijeg prostora za nastup benda koji nosi naziv po istoimenoj knjizi čuvenog pisca Harukija Murakamija od knjižare Bulevar books, koja se tokom proteklih godina izdvojila kao ozbiljan koncertni prostor za intimnije svirke.

"Naše pesme često imaju reference na neke romane i ovaj prostor je idealan. Pikiramo ga već neko vreme, jedno dve godine. Sada smo se konačno dogovorili. Volimo da odemo tamo na svirke, jer je zvuk odličan. Atmosfera je uvek prijatna i tamo se osećamo odlično", zaključuje Ivan.

Karte za koncert možete kupiti u samoj knjižari Bulevar books, ali požurite jer će cena na dan koncerta biti nešto viša.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 17. do 23. juna

Nedelja medija, filmske projekcije, nekoliko festivala i veliki koncert njujorških veterana Agnostic Front obeležiće ovu nedelju u Novom Sadu...

.

Nedeljni vodič od 10. do 16. juna

Nekoliko dobrih koncerata očekuje nas sledeće nedelje u Novom Sadu, ali i novo izdanje "Iluzija slobode" u Bečeju i šesti…

.

Nedeljni vodič od 3. do 9. juna

Prve nedelje juna očekuju vas koncerti, žurke, 61. Novosadski noćni bazar, Is This It? festival i mnogi drugi interesantni događaji.

.

Nedeljni vodič od 27. do 2. juna

Poslednje nedelje juna očekuje vas gomila super događaja.

.

Nedeljni vodič od 20. do 26. maja

Novi Sad ove nedelje nudi interesantan niz događaja, uključujući koncerte, filmske projekcije, promocije, predstave i žurke koje ne smete propustiti.

.

Nedeljni vodič od 13. do 19. maja

Zanimljivih događaja ne nedostaje ni ove nedelje u Novom Sadu.

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo