...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika

Novogodišnji Green Love festival na Novosadskom sajmu

14.12.2021.

Ljubitelji elektronske muzike imaće priliku da novu 2022. godinu dočekaju u Master centru Novosadskog sajma, uz specijalno novogodišnje izdanje Green Love festivala.  

.

U Novu godinu, 31. decembra publika u Master centru ući će uz Petra Dundova, jednog od najproduktivnijih hrvatskih di-džejeva i producenata, sa pedesetak singlova i tri samostalna albuma. Iste večeri nastupiće i di-džejevi Miloš Vujović i Ranchatek.

Drugo veče Green Love festivala, 1. januara, obeležiće stalni gost evropskih klubova i festivala Metodi Hristov čija je "Step Outside" bila jedna od najboljih traka koje su se mogle čuti na Ibici pre nekoliko godina. Uz njega, nastupiće i dve magične dame – Lea Dobričić i Katalina, najavljuju organizatori.

Ulaznice za obe večeri koštaju 990 dinara i mogu se pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima.

Organizatori apeluju na posetioce da se, radi očuvanja zdravlja i lepšeg i kvalitetnijeg uživanja u kulturnim sadržajima, pridržavaju svih propisanih mera. U obavezi su da nose zaštitne maske, a organizator zadržava pravo izmene održavanja programa i formata događaja u slučaju promene epidemioloških mera.

Dozvoljeno je da događaju prisustvuje do 500 ljudi. Zeleni kovid sertifikat je obavezan.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Bogat koncertni program u Hali 2

U narednih par meseci, u Hali 2 Novosadskog sajma biće održano nekoliko vrlo zanimljivih koncerata namenjenih žanrovski veoma različitoj publici.

.

U petak novo izdanje Green Love festivala

U petak, 17. novembra u Hali 2 Novosadskog sajma održava se još jedan Green Love festival. Kako najavljuju organizatori, očekuje…

.

Počinje decembarska "Zelena rejv avantura" u Novom Sadu

Decembarsko izdanje Green Love fetivala odvijaće se tokom dve zimske noći u Novom Sadu. U Hali 2 Novosadskog sajma vrteće…

.

Čarolija elektoronske muzike ovog petka na Sajmu

U petak 28. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma biće održan novi Green Love festival, drugi put ovog meseca. Nastupiće…

.

"Zelena magija" ponovo na Novosadskom sajmu

Novo izdanje Green Love festivala biće održano u petak 14. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma. Uz kraljicu tehna Xeniu, nastupiće…

.

DJ Airod u petak na Green Love festivalu

Novo izdanje Green Love festivala održava se u petak 23. septembra, u Hali 2 Novosadskog sajma.

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo