...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

Virtuelni Green Love festival u decembru i januaru

07.12.2020.

Organizatori Green Love festivala najavili su da će u narednih mesec dana ljubitelji elektronske muzike moći da uživaju u svojim omiljenim setovima najpopularnijih domaćih i stranih di džejeva, jer se ovaj festival seli u virtuelni svet.

.

"U vremenu kada je najbitnije zdravlje i kada je dom najsigurnije mesto, morali smo pronaći alternativne načine za naš Green Love festival. Trenutno nismo u mogućnosti da Novu godinu provedemo svi zajedno i zato smo odlučili da našoj publici poklonimo osam nastupa vrhunskih di džejeva, u decembru i januaru", saopštili su organizatori festivala.

Green Love virtuelni maraton počeće u utorak, 15. decembra, kada će se za miks pultom naći Katalina, dok će naredni dan biti rezervisan za Miloša Vujovića. U četvrtak 17. decembra nastupiće Vladimir Aćić, dok će dan kasnije na virtuelnoj sceni Green Love festivala nastupiti Metodi Hristov.

Drugog januara nastupa Sesha, treći dan 2021. godine obeležiće Lag, dobitnik nagrade "Ambasador" za 2019, dok je 4. januar rezervisan za Leu Dobričić. Kraj Green Love maratona obeležiće nastup Jay Lumena.

Publika će svih osam nastupa moći da prati preko Fejsbuk stranice kao i Jutjub kanala Green Love festivala od 20 sati. Svi nastupi su besplatni.

Možda te još zanima:

.

Bogat koncertni program u Hali 2

U narednih par meseci, u Hali 2 Novosadskog sajma biće održano nekoliko vrlo zanimljivih koncerata namenjenih žanrovski veoma različitoj publici.

.

U petak novo izdanje Green Love festivala

U petak, 17. novembra u Hali 2 Novosadskog sajma održava se još jedan Green Love festival. Kako najavljuju organizatori, očekuje…

.

Počinje decembarska "Zelena rejv avantura" u Novom Sadu

Decembarsko izdanje Green Love fetivala odvijaće se tokom dve zimske noći u Novom Sadu. U Hali 2 Novosadskog sajma vrteće…

.

Čarolija elektoronske muzike ovog petka na Sajmu

U petak 28. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma biće održan novi Green Love festival, drugi put ovog meseca. Nastupiće…

.

"Zelena magija" ponovo na Novosadskom sajmu

Novo izdanje Green Love festivala biće održano u petak 14. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma. Uz kraljicu tehna Xeniu, nastupiće…

.

DJ Airod u petak na Green Love festivalu

Novo izdanje Green Love festivala održava se u petak 23. septembra, u Hali 2 Novosadskog sajma.

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo