...
TRENUTNO00:00 - 10:00Music Mix by Majkić

Muzika / Festivali

Virtuelni Green Love festival u decembru i januaru

07.12.2020.

Organizatori Green Love festivala najavili su da će u narednih mesec dana ljubitelji elektronske muzike moći da uživaju u svojim omiljenim setovima najpopularnijih domaćih i stranih di džejeva, jer se ovaj festival seli u virtuelni svet.

.

"U vremenu kada je najbitnije zdravlje i kada je dom najsigurnije mesto, morali smo pronaći alternativne načine za naš Green Love festival. Trenutno nismo u mogućnosti da Novu godinu provedemo svi zajedno i zato smo odlučili da našoj publici poklonimo osam nastupa vrhunskih di džejeva, u decembru i januaru", saopštili su organizatori festivala.

Green Love virtuelni maraton počeće u utorak, 15. decembra, kada će se za miks pultom naći Katalina, dok će naredni dan biti rezervisan za Miloša Vujovića. U četvrtak 17. decembra nastupiće Vladimir Aćić, dok će dan kasnije na virtuelnoj sceni Green Love festivala nastupiti Metodi Hristov.

Drugog januara nastupa Sesha, treći dan 2021. godine obeležiće Lag, dobitnik nagrade "Ambasador" za 2019, dok je 4. januar rezervisan za Leu Dobričić. Kraj Green Love maratona obeležiće nastup Jay Lumena.

Publika će svih osam nastupa moći da prati preko Fejsbuk stranice kao i Jutjub kanala Green Love festivala od 20 sati. Svi nastupi su besplatni.

Možda te još zanima:

.

Enriko Sangiuliano 6. decembra na Green Love festivalu

Pasionirani ljubitelji rejva imaće priliku da se "zagreju" pred sam kraj 2019. godine, pa će tako 6. decembra na Spensu…

.

Green Love 11. i 12. oktobra

Još jedno izdanje Zelene ljubavi biće održano u dobro poznatom ambijentu, na Spensu u Novom Sadu 11. i 12. oktobra,…

.

Pred nama još jedan Green Air

Treće izdanje festivala Green Air biće održano 30. i 31. avgusta na Novosadskom sajmu, najavili su organizatori.

.

Dance park festival seli se na Novosadski sajam

Zbog najavljenog lošeg vremena, drugi Dance park festival biće održan 14. i 15. juna na Novosadskom sajmu, saopštili su organizatori…

.

Green love: Fatima Hajji, pa rejv u Inđiji

U svojim nastupima Fatima Hajji spaja analogne, klasične i najmodernije zvuke pomoću kojih predstavlja egzotične afričke korene. 

.

U maju pet predstava BDP-a u Novom Sadu

U sklopu pozorišnog mini festivala "Naši dani", pred publikom u Srpskom narodnom pozorištu će od 7. do 11. maja biti…

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:30 Tehnologija

Anketa

Koji je najbolji način da se zaustavi širenje koronavirusa?

Oradio logo