...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

U nedelju prvi NS Alt Fest u Lazinom Teletu

22.03.2023.

Organizacija Novosadska alternativa organizuje prvi mini festival "NS Alt Fest" koji će biti održan u klubu Lazino Tele (Laze Telečkog 16) u nedelju 26. marta, sa početkom u 21 čas.

.

Foto: Facebook/ NS ALT

Nastupiće dva mlada benda iz Makedonije - Lufthansa i Harakiri, kao i mladi novosadski alternativni bend Kruz Roudi, kažu organizatori.

"Šestočlani bend Lufthansa obradovaće publiku svojim eskperimentalnim i agresivnim duhom tako što će kombinovati rokenrol i post-pank sa klavijaturom kako bi doneli zanimljiv i moderan zvuk pun ljubavi, ali i besa i agresivnost", kaže Nemanja Velimirović iz Novosadske alternative.  

Po njegovim rečima, Harakiri je nešto drugačiji, "gitarističkiji" trojac. Sami za sebe kažu da pokušavaju da alternativni rok guraju do krajnjih granica, te od njih može da se očekuje žestok zvuk i još žešća svirka. 

"Novosadski tročlani bend u zaletu Kruz Roudi doneće mešavinu indie i fank elemenata, pa publiku na ovom festu očekuje pravi vrtlog žanrova i emocija", pojašnjava Nemanja.

Ovo je prvi u nizu događaj koji ova organizacija planira za ovu godinu, kaže Nemanja, a planirano je da sezonu zatvore trećim mini festom "Veštičarenje" u oktobru. Novosadska alternativa nekoliko godina u nazad okuplja muzičare i umetnike iz svih žanrova, od bendova do vizuelnih umetnika, sa ciljem da poveže novosadske umetnike i građane Novog Sada sa drugim regionalnim i evropskim manje poznatnim, ali kvalitetnim, umetnicima.

Ulaznice po ceni od 300 dinara možete kupiti u subotu na ulazu kluba.

D. Predin

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Novosađanka u svetskom omladinskom horu

Biti deo bilo koje selekcije i svojm kvalitetima ući u krug odabranih uvek je velika stvar, pogotovo kada je reč…

.

Kod državnog lekara samo ako mora

Ništa nije preče od zdravlja. To svi znamo, ali je pitanje koliko je moguće brinuti se o sebi, ako ne…

.

Odložen Forum mladih naučnika

Usled nezapamćenih tragedija koje su se desile u Republici Srbiji, upravni odbor Humanitarne organizacije "Nađi Raula" doneo je odluku o odlaganju…

.

Problemi sa vraćanjem studentskog kredita posledica neobaveštenosti

Studenti i studentkinje državnih fakulteta često se odlučuju za studentske kredite i stipendije. Manjak znanja o tome u kojim situacijama…

.

"Jade" na fakultetima: lude žurke samo za jednu društvenu grupu

Prvobitan cilj osnivanja studentskih "jada" bilo je učestvovanje studenata i studentkinja sa različitih fakulteta na sportskim i edukativnim takmičenjima. Održavanje…

.

Otvorene prijave za program "Odlučionice"

Krovna organizacija mladih Srbije otvorila je prijave za četvrtu generaciju polaznika programa "Odlučionica".

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Radio Gruvanje
  • 12:00 U kakvoj zemlji želim da živim

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo