...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music mix by Anja

Muzika / Festivali

Štrand fest: Vatromet i vojvođanska tradicija

16.09.2015.

Prvi vikend oktobra meseca rezervisan je za prvi Štrand fest. Omiljena novosadska plaža, 3. i 4. oktobra, ugostiće sve ljubitelje vojvođanske tradicije. Pored prodajne izložbe etno suvenira, hrane i pića, i bogatog zabavnog programa, organizatori najavljuju veliko iznenađenje za sve prisutne prve večeri festivala.

.

Vatromet na vodi atrakcija je koju organizuju veliki svetski gradovi, a od sada i Novi Sad. Jedinstvena dostignuća u vatrometu predstaviće najbolji evropski stručnjaci iz ovog domena, Mirnovec pirotehnika, koji nam poručuju da se pripremimo za prizor za pamćenje. Dunav će zasijati kao nikad do sad.

Štrand fest namenjen je mladima, starima, porodicama, šetačima na keju i ljubiteljima Štranda. Po završetku leta i kupališne sezone ova plaža nije u fokusu javnosti, što želimo promeniti i animirati posetioce da dolaze i tokom jeseni.

U okviru festivala održava i Trofej Novog Sada, jedinstveno takmičenje u kuvanju riblje čorbe, koje će biti održano u nedelju, 4. oktobra.

Pravo prijavljivanja za ovo takmičenje imaju svi zainteresovani. Potrebno je organizovati ekipu i do 30. septembra, na sajtu festivala www.strandfest.rs, ispuniti online prijavu i upoznati se sa propozicijama takmičenja. Pored dobrog druženja i zabave takmičare očekuju vredne robne i novčane nagrade- prvo mesto 50 000, drugo 25 000 i treće mesto 15 000 dinara.

Organizatori pozivaju da pratite svakodnevno sajt ili Facebook stranicu Štrand festa kako biste iskoristili neku od akcija i povoljnosti koje pripremaju za vas.   

J.M.

Možda te još zanima:

.

Vlahović: Mladom crtaču nedostaje fanatizam

"Možda im fali upornost da pronađu neki list, ubede vlasnike novina da zaslužuju poverenje i nažalost ih je sve manje.…

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

.

Daze: Od kaver benda do Hali Gali kompilacije

Priliku da se njihova pesma "A ti, da ti" nađe na, sada već kultnoj, kompilaciji Hali Gali 2, koja predstavlja presek…

.

Nedeljni vodič od 8. do 14. aprila

Ove nedelje u Novom Sadu vas očekuje dosta raznovrsnih događaja, od izložbi, kvizova i filmskih projekcija, do žurki, koncerata i…

.

Škofja Loka: Nema kompromisa kada je muzika u pitanju

Letnja scena Dorćol Platza bila je domaćin novoj muzičkoj atrakciji bendu Škofja Loka u okviru ovogodišnje Kontakt konferencije. Ovaj mnogočlani…

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Y2K
  • 21:00 Music mix by Anja

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo