...
TRENUTNO16:00 - 22:00Music mix by Anja

Muzika / Festivali

Štrand fest: Vatromet i vojvođanska tradicija

16.09.2015.

Prvi vikend oktobra meseca rezervisan je za prvi Štrand fest. Omiljena novosadska plaža, 3. i 4. oktobra, ugostiće sve ljubitelje vojvođanske tradicije. Pored prodajne izložbe etno suvenira, hrane i pića, i bogatog zabavnog programa, organizatori najavljuju veliko iznenađenje za sve prisutne prve večeri festivala.

.

Vatromet na vodi atrakcija je koju organizuju veliki svetski gradovi, a od sada i Novi Sad. Jedinstvena dostignuća u vatrometu predstaviće najbolji evropski stručnjaci iz ovog domena, Mirnovec pirotehnika, koji nam poručuju da se pripremimo za prizor za pamćenje. Dunav će zasijati kao nikad do sad.

Štrand fest namenjen je mladima, starima, porodicama, šetačima na keju i ljubiteljima Štranda. Po završetku leta i kupališne sezone ova plaža nije u fokusu javnosti, što želimo promeniti i animirati posetioce da dolaze i tokom jeseni.

U okviru festivala održava i Trofej Novog Sada, jedinstveno takmičenje u kuvanju riblje čorbe, koje će biti održano u nedelju, 4. oktobra.

Pravo prijavljivanja za ovo takmičenje imaju svi zainteresovani. Potrebno je organizovati ekipu i do 30. septembra, na sajtu festivala www.strandfest.rs, ispuniti online prijavu i upoznati se sa propozicijama takmičenja. Pored dobrog druženja i zabave takmičare očekuju vredne robne i novčane nagrade- prvo mesto 50 000, drugo 25 000 i treće mesto 15 000 dinara.

Organizatori pozivaju da pratite svakodnevno sajt ili Facebook stranicu Štrand festa kako biste iskoristili neku od akcija i povoljnosti koje pripremaju za vas.   

J.M.

Možda te još zanima:

.

Vlahović: Mladom crtaču nedostaje fanatizam

"Možda im fali upornost da pronađu neki list, ubede vlasnike novina da zaslužuju poverenje i nažalost ih je sve manje.…

.

Nedeljni vodič od 27. marta do 2. aprila

Poslednja nedelja marta i prvi dani aprila donose nam dosta zanimljivih žurki i koncerata.

.

Metalostruganje: Novi prostror za autorske bendove

"Metalostruganje", koncert na kome će se predstaviti mladi bendovi i njihova autorska muzika biće održan u subotu 25. marta u…

.

U nedelju prvi NS Alt Fest u Lazinom Teletu

Organizacija Novosadska alternativa organizuje prvi mini festival "NS Alt Fest" koji će biti održan u klubu Lazino Tele (Laze Telečkog…

.

Nedeljni vodič od 20. do 26. marta

Dobro se spremite za ovu nedelju, jer vas očekuje ogroman broj interesantnih događaja. Za svakog ima po nešto.

.

Nedeljni vodič od 13. do 19. marta

Sredinu marta obeležiće koncerti povodom dana svetog Patrika. Pored toga, tu je još gomila sjajnih koncerata i žurki.

  • 14:00 Eko linija
  • 15:00 Vaš DJ sat
  • 16:00 Music mix by Anja
  • 22:00 DiskOradio

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo