...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

Sea Dance: Nova lokacija donela bolji provod

02.09.2018.

Završen je i peti ovogodišnji festival iz velike Exit porodice. Posle festivala 84 na Jahorini, Revolution festivala u Temišvaru, Sea Star festivala u Hrvatskoj i Exit festivala u Novom Sadu, za kraj je sačuvan Sea Dance, ali na novoj lokaciji.

.

Iako prethodnih godina održavan na plaži Jazz, Sea Dance festival ovoga puta posetioce je dočekao na novom mestu - plaži Buljarica na crnogorskom primorju. Kako nam je objasnila Tamara Klikovac iz organizacije Sea Dance festivala, jubilarna izdanja uvek treba da budu specijalna.

"Odlučili smo se da posetiocima pored line up-a ponudimo i novitete. Smatramo da su promene dobrodošle, a položaj plaže, pristupačnost i kamp pokazali su se odlično", rekla nam je Tamara.

Po njenom mišljenju, za finiš letnje sezone ovo je pun pogodak što se tiče posećenosti, uz to, izvođači su napravili odličnu atmosferu.

sdf jpg

"Lokacija je dosta manja od prethodne, ali mislim da je to i bolje za festival. Za sada smo videli samo Main stage, ali sigurno ćemo obići i ostatak" rekao je za Oradio Dmitri Filatov iz ruskog di džej dua Filatov & Karas, koji su na Sea Dance-u nastupali i 2016. godine. 

Kako svaka promena u stvarima na koje smo navikli sa sobom nosi određeni rizik, od momenta kada je nova lokacija Sea Dance festivala objavljena, kod organizatora je bila prisutna i doza strepnje. U pitanju je dosta manji prostor od prethodnog, što automatski sa sobom može da povuče i manji odziv publike. Da se to ipak nije dogodilo, najbolje se čuje u reakcijama posetilaca sa kojima smo razgovarali.

seadancefoto jpg

Ovo mi je treći put, na Jazu nije bilo ništa posebno ali Buljarice su otkinule, mnogo je bolje ovde i društvo i zezancija, sve je ovde bolje.

Ovo mi je drugi put, prošli godine sam bio na Jazu, sad sam u Buljaricama i mogu da kažem da je organizacija fantastična, mnogo je dobar program i provod je odličan.

Ja sam na ovom festivalu od početka i mogu vam reći da je mnogo bolje na Buljaricama, mnogo interesantnije i kompaktnije, nije onako veliko kao što je bilo na Jazu ali je mnogo bolja atmosfera. Čim su ljudi na manjem prostoru to je mnogo bolje i program je fenomenalan i sve pohvale organizaciji sea dance festivala.

Ove godine sam prvi put posetila Sea dance festival, mnogo sam se radovala ovome i još draže mi je što mogu reći da su sva moja očekivanja ispunjena. Obala mora, dobro društvo, još bolja muzika i predivna atmosfera je ono što ću sigurno da pamtim ova tri dana. Ono što bih izdvojila je druga noć koja je bila fenomalna uz Like Mike i Dimitri Vegasa i eto nadam se da se vidimo i sledeće godine na istoj lokaciji.

Prvi put sam posetio Sea dance, lokacija mi se dopala i smatram da su organizacija i nastupi izvođača bili zaista dobri. Više stejdževa je ono što je meni najviše prijalo, od izvođača bih izdvojio Ninu koja je podigla atmosferu na baš dobar nivo čak i u jutarnjim satima. Sa sobom nosim dobre uspomene za ova tri dana.

Stvar koja oduvek daje poseban vajb festivalima iz Exit porodice jeste dobra atmosfera koja će svakoga ko je makar jednom bio, uspeti da izazove da dođe ponovo. Ako je neko i bio zabrinut zbog nove lokacije, Buljarice su i zvanično testirane, tako da je odličan provod zagarantovan i sledeće godine.

Miljana Milekić

Možda te još zanima:

.

Jaka imena elektro scene na Sea Dance festivalu

Vodeći nemački di-džej i producent Robin Schulz nastupiće uz Davida Guettu na ovogodišnjem izdanju Sea Dance festivala. Festival će biti održan…

.

U četvrtak počinje Sea Dance festival

Peto, jubilarno izdanje Sea Dance festivala biće održano od 30. avgusta do 1. septembra na plaži Buljarica. Među najatraktivinijim izvođačima koji…

.

Jaka imena elektro scene na Sea Dance festivalu

Vodeći nemački di-džej i producent Robin Schulz nastupiće uz Davida Guettu na ovogodišnjem izdanju Sea Dance festivala. Festival će biti održan…

.

U četvrtak počinje Sea Dance festival

Peto, jubilarno izdanje Sea Dance festivala biće održano od 30. avgusta do 1. septembra na plaži Buljarica. Među najatraktivinijim izvođačima koji…

.

Počinje Exit festival!

Došlo je i to doba godine kada nas trese Exit groznica. Još jednom spavamo i kreće ludilo na Petrovaradisnkoj tvrđavi…

.

Skrillex ima energije za ceo Sea Dance

Iako je u publici tačno u jedan sat sinoć vladao potpuni haos među fanovima Skrillex-a, ovaj mladić je definitivno luđi…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo