...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

Rambo Amadeus i Let 3 nastupaju na Youth Fair-u

22.06.2017.

Sajam omladinskog turizma - Youth Fair 2017, održava se 3. i 4. jula u centru Novog Sada, a pored sajamskog dela, koji će biti posvećen promociji omladinskog turizma u regionu, predviđen je i muzički program koji predvode Rambo Amadeus i Let 3. 

 

.

Youth Fair održava se na Trgu slobode i u Katoličkoj porti, a na bini na centralnom gradskom trgu prve večeri nastupiće Simfonijski orkestar Novi Sad 2021, formiran u čast kanidature Novog Sada za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine. Nakon toga, nastupiće bubnjar Dragoljub Đuričić & "The Balkan Avalanche", kao i etno-pank bend "Neozbiljni pesimisti". Za kraj prve večeri najavljen je nastup Ramba Amadeusa.

Muzički program na istoj bini nastavlja se i drugog dana Youth Fair-a, kada će zasvirati novosadski pop punk bend "Fast as we go far", a nakon njih nastupiće "Nišville Jazzdance Band" iz Subotice koji će razmrdati poštovaoce džeza i ujedno prisutne pozvati na Nišville. Ljubitelji legendarne grupe "Smak" uživaće u nastupu grupe "Free Spirits" iz Kragujevca i njihovom inovativnom rok zvuku, a nakon kojih će zasvirati "Deca loših muzičara". Muzički program Youth Faira-a završiće se nastupom hrvatskog alternativnog rok sastava "Let 3".

Pored koncerata na Trgu slobode, muzički program obuhvatiće i nastupe na bini u Katoličkoj porti na kojoj će svirati "Porta jazz resident band", a sve to upotpuniće nastupi plesnih škola. Na istoj pozornici biće odigrana predstava "Muškarčine", u režiji Minje Bogavac i Vojislava Arsića, a  kao i prethodnih godina, u Katoličkoj porti održaće se i manifestacija "Art Eco Market", u sklopu koje će mladi dizajneri predstaviti svoje rukotvorine.

U sajamskom delu, pored upoznavanja sa turističkom ponudom za mlade na Balkanu, posetioci će moći da se informišu o tome kako mogu postati učesnici zanimljivih projekata koji promovišu najatraktivnije destinacije, festivale i manifestacije. Kako najavljuju organizatori, tema ovogodišnje konferencije, koja se održava u sklopu Youth Fair-a, biće "Omladinski turizam", a svoja iskustva i ideje razmeniće predstavnici omladinskih organizacija i turističkih agencija iz zemlje i regiona.

Cilj Youth fair-a je da se kroz zajedničku regionalnu promociju Balkan pozicionira kao jedna od najatraktivnijih destinacija za mlade na svetu, a svi sadržaji sajma su besplatni. Aktulenosti, novosti, listu izlagača i satnicu pogledajte na zvaničnom sajtu Youth fair-a, kao i na Facebook profilu.

J. Z. 

 

Možda te još zanima:

.

Marko Louis i Nipplepeople na OPENS Youth fair-u

Osmi Youth fair biće održan 2. i 3. jula  u centru grada, na Trgu slobode i u porti Katoličke crkve…

.

Youth fair najlepši uvod za Exit

Sedmi regionalni Sajam omladinskog turizma biće održan 10. i 11. jula u centru Novog Sada, pod sloganom "Letnja avantura startuje…

.

OPENS Youth Fair 10. i 11. jula

Sedmi regionalni Sajam omladinskog turizma biće održan 10. i 11. jula u centru Novog Sada, pod sloganom "Letnja avantura startuje…

.

Sloboda kreativnog plesa

Nakon svog 15 godina dugog boravka u Americi gde je radila sa plesačima u raznim kategorijama, Novosađanka Tatjana Grujić posvetila…

.

Balkan kao destinacija za mlade

Sajam omladinskog turizma - Youth fair 2017, održava se danas i sutra na Tgu slobode i u Katoličkoj porti, a…

.

Nedeljni vodič od 3. do 9. jula

Youth Fair, Art Eco Market, Exit...Napunite baterije, polećemo!

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo