...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music mix by Anja

Muzika / Festivali

Nova Exit bina, novi izvođači i jednodnevne ulaznice!

15.05.2019.

Muzički medijski gigant i globalni bass brend broj jedan UKF slave deset godina na rada na svetskoj sceni na ovogodišnjem Exit festivalu. U petak, 5. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupiće najpopularniji drum and bass producenti Chase & Status.

.

Chase & Status, koji prvi put na ove prostore donose svoj live nastup RTRN II JUNGLE, nazvan po istoimenom albumu zakazanom za kraj meseca, kojim obeležavaju 15 godina karijere.

Njima će se na glavnoj bini Exita pridružiti i Kabaka Pyramid, Brockie & Det, a ceo nastup biće posvećen nedavno preminulom frontmenu sastava The Prodigy, Keithu Flintu.

Na Tvrđavi će od sada gruvati i sa nove X-Bass Pit bine koja će, pored glavne bine, biti mesto hodočašća za sve ljubitelje bass zvuka.

Na glavnu binu svoj specifični zvuk i vanserijski talenat doneće i Dub FX, kojeg su jedinstven pristup muzici i numere "Love Someone", "Flow", "So Are You" i "Love Me Or Not" lansirale među najpoštovanije nezavisne muzičke zvezde današnjice.

Pored novih izvođača i nove bine, u petak, 17. maja u podne stižu jednodnevne Exit ulaznice. Broj ulaznica po ceni od 2.390 dinara, veoma je ograničen i biće dostupan na centralnoj blagajni Gigstixa u tržnom centru Pariski magazin u Novom Sadu i na sajtu exitfest.org, a na ostalim prodajnim mestima iz Gigstix mreže biće dostupan od 13h.

Možda te još zanima:

.

Wilkinson objavio novi singl!

Britanski drum and bass producent i hitmejker Mark Wilkinson, poznatiji jednostavno kao Wilkinson, bez neke posebne najave i pompe objavio je novu…

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. aprila

Poslednja nedelja aprila bogata je raznolikim događajima.

.

Prava umetnost će uvek dodirnuti mladog čoveka

Profesor filozofije u novosadskoj elitnoj gimnaziji "Jovan Jovanovič Zmaj" Aleksandar Turukalo, uz svoje profesionalno usmerenje već dugi niz godina na vrhunskom…

.

Short Reports u novom formatu kreću na turneju

Novosadski bend Short Reports započeo je novo poglavlje sa novom postavkom benda koju čine Nemanja Velimirović, vokal i gitara, i…

.

Panel diskusija o pločama

Američki kutak Novi Sad obeležava Record Store Day uz panel diskusiju sa zanimljivim sagovornicima. U petak 19. aprila sa početkom…

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Radio Grafiti

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo