...
TRENUTNO11:00 - 12:00Dnevna soba

Muzika / Festivali

Krajem avgusta još jedan Green Love festival

16.08.2021.

Green Love festival nastavlja se 27. i 28. avgusta na Novosadskom sajmu, nastupima vrhunskih di-džejeva kao što su Regal, Lea Dobričić, Sesha, Guy J, Runy i Lanna.

.

Španski di-džej i producent Gabrijel Kasina, poznatiji kao Regal, prvi put je nastupio u Novom Sadu na Green Air-u 2019. godine. Oslanjajući se na varijacije elektronske muzike sa primesama trance i acid melodija, Regal će sigurno ispuniti očekivanja publike. Uz njega, te večeri, 27. avgusta, nastupiće još Lea Dobričić i Sesha.

Druge večeri, 28. avgusta, nastupiće izraelski di-džej i producent Guy J. Od početka svoje karijere, nametnuo se kao jedan od najsofisticiranijih i najemotvnijih producenata elektronske muzike koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Program će upotpuniti Stefan Rončević, poznatiji kao Runy, kao i Lanna - mlada nada di-džej škole Vladimira Aćića i Green Love festivala.

Ulaznice se mogu pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima, po ceni od 2490 dinara za oba dana, dok pojedinačne iznose 1490.

Možda te još zanima:

.

Bogat koncertni program u Hali 2

U narednih par meseci, u Hali 2 Novosadskog sajma biće održano nekoliko vrlo zanimljivih koncerata namenjenih žanrovski veoma različitoj publici.

.

U petak novo izdanje Green Love festivala

U petak, 17. novembra u Hali 2 Novosadskog sajma održava se još jedan Green Love festival. Kako najavljuju organizatori, očekuje…

.

Počinje decembarska "Zelena rejv avantura" u Novom Sadu

Decembarsko izdanje Green Love fetivala odvijaće se tokom dve zimske noći u Novom Sadu. U Hali 2 Novosadskog sajma vrteće…

.

Čarolija elektoronske muzike ovog petka na Sajmu

U petak 28. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma biće održan novi Green Love festival, drugi put ovog meseca. Nastupiće…

.

"Zelena magija" ponovo na Novosadskom sajmu

Novo izdanje Green Love festivala biće održano u petak 14. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma. Uz kraljicu tehna Xeniu, nastupiće…

.

DJ Airod u petak na Green Love festivalu

Novo izdanje Green Love festivala održava se u petak 23. septembra, u Hali 2 Novosadskog sajma.

  • 10:30 Tehnologija
  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 Dnevna soba
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo