...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

Green love poklanja prvih sto ulaznica za 2. septembar

09.08.2022.

U petak 2. septembra održava se novo izdanje Green Love festivala na kome će publika, kako najavljuju organizatori, ponovo imati priliku da đuska do ranih jutarnjih časova, a za uzavrelu atmosferu, ovog puta biće zadužene dame.

.

Kako je najavljeno, zvezda večeri biće tehno i hard di-džej producentkinja Fernanda Martins iz Brazila koja se smatra jednom od najuspešnijih žena na svetskoj elektronskoj sceni. Najpoznatiji klubovi i festivali, na čak tri kontinenta – u Evropi, Aziji i Americi, nezamislivi su bez Fernandine muzike.

Iste večeri nastupiće i mlada, talentovana Katalina, koja je počela u di-džej školi Vladimira Aćića i vrlo brzo osvojila srca novosadske publike. Sa njom će nastupiti i mlada nada di-džej scene koja stiže iz Subotice i koja će svakako začiniti atmosferu – di-džej Asarri.

Pošto se novo izdanje festivala poklapa sa jubilejem – godinu dana od kako se Green love održava u Hali 2 Novosadskog sajma, organizatori su najavili da će prvih sto fanova nagraditi besplatnim ulaznicama. Zainteresovani se mogu prijaviti onlajn putem sajta Gigstixa.

green love septembar jpg

Ulaznice možete pronaći po ceni od 790 dinara, na svim Gigstix prodajnim mestima, ili onlajn putem sajta gigistix.com. Više informacije pronađite na sajtu Green Love festivala, Fejsbuk i Instagram nalogu festivala.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Bogat koncertni program u Hali 2

U narednih par meseci, u Hali 2 Novosadskog sajma biće održano nekoliko vrlo zanimljivih koncerata namenjenih žanrovski veoma različitoj publici.

.

U petak novo izdanje Green Love festivala

U petak, 17. novembra u Hali 2 Novosadskog sajma održava se još jedan Green Love festival. Kako najavljuju organizatori, očekuje…

.

Počinje decembarska "Zelena rejv avantura" u Novom Sadu

Decembarsko izdanje Green Love fetivala odvijaće se tokom dve zimske noći u Novom Sadu. U Hali 2 Novosadskog sajma vrteće…

.

Čarolija elektoronske muzike ovog petka na Sajmu

U petak 28. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma biće održan novi Green Love festival, drugi put ovog meseca. Nastupiće…

.

"Zelena magija" ponovo na Novosadskom sajmu

Novo izdanje Green Love festivala biće održano u petak 14. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma. Uz kraljicu tehna Xeniu, nastupiće…

.

DJ Airod u petak na Green Love festivalu

Novo izdanje Green Love festivala održava se u petak 23. septembra, u Hali 2 Novosadskog sajma.

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo