...
TRENUTNO17:00 - 00:00Music Mix by Majkić

Muzika / Festivali

Green Love na Novosadskom sajmu 30. i 31. jula

21.07.2021.

Dvodnevni Green Love spektakl biće održan na Novosadskom sajmu 30. i 31. jula, uz učešće vrhunskih di-džejeva koji će ljubiteljima elektronske muzike prirediti dve nezaboravne večeri, najavljuju organizatori.

.

U petak 30. jula nastupaju Jay Lumen, Miloš Vujović i Linear Disruption, dok su za dobru zabavu u subotu 31. jula zaduženi Sebastien Leger, Novak, Fakir i Bokee.

"Poslednji Green Love festival održan je u oktobru, a sada smo izuzetno srećni što ljubiteljima elektronske muzike ponovo možemo da priuštimo vrhunsku muziku i dovedemo odlične izvođače. Umetnost će uvek pobediti, a dokaz tome je i što je ostalo malo karata za dvodnevnu julsku avanturu", ističu organizatori u saopštenju.

Ulaznice za Green Love prodaju se na Gigstix prodajnim mestima, po ceni od 2.290 dinara. Karte za pojedinačne dane iznose 1.490 dinara.

U cilju bezbednog provoda, osobama mlađim od 18 godina ulaz nije dozvoljen. Organizatori podsećaju posetioce i na slogan #SAMOODGOVORNO jer je to jedini način da zaštite sebe i druge.

Možda te još zanima:

.

Posle dužeg vremena ponovo Green Love festival

Posle dužeg vremena sve poklonike elektronske muzike očekuje novo izdanje Green Love festivala, koje će biti održano 25. i 26.…

.

Virtuelni Green Love festival u decembru i januaru

Organizatori Green Love festivala najavili su da će u narednih mesec dana ljubitelji elektronske muzike moći da uživaju u svojim…

.

Enriko Sangiuliano 6. decembra na Green Love festivalu

Pasionirani ljubitelji rejva imaće priliku da se "zagreju" pred sam kraj 2019. godine, pa će tako 6. decembra na Spensu…

.

Green Love 11. i 12. oktobra

Još jedno izdanje Zelene ljubavi biće održano u dobro poznatom ambijentu, na Spensu u Novom Sadu 11. i 12. oktobra,…

.

Pred nama još jedan Green Air

Treće izdanje festivala Green Air biće održano 30. i 31. avgusta na Novosadskom sajmu, najavili su organizatori.

.

Nastavlja se festivalsko leto

Posle teške godine za sve one koji rade u muzičkoj industriji, i naravno za sve one željne svirki i žurki,…

  • 16:40 O tome se priča
  • 16:50 Tehnologija
  • 17:00 Music Mix by Majkić

Anketa

Da li ste se vakcinisali?

Oradio logo