...
TRENUTNO14:00 - 15:00Superoperater

Muzika / Festivali

Green Love 11. i 12. oktobra

01.10.2019.

Još jedno izdanje Zelene ljubavi biće održano u dobro poznatom ambijentu, na Spensu u Novom Sadu 11. i 12. oktobra, a organizatori su se pobrinuli da verni rejveri uživaju u još jednoj vanserijskoj oktobarskoj žurci.

.

Green Love festival ugostiće jedinstvenu i energičnu damu iz Ukrajine, prepoznatljivu po mračnom underground tehno zvuku, Mariku Rossu. Ona je jedna od najprepoznatljivijih istočnoevropskih di džejeva i zauzima važno mesto u razvoju tehno scene te tako menja istoriju svoje zemlje.

Te iste večeri, za vrhunsku žurku pobrinuće se dobro poznati Zlatnichi i Goya čija muzika je uvrštena na svetske top liste.

Uz njih nastupiće i novoformirani duo Linear Disruption, koji čine Tamara Maksimović i Anđela Tomašević.

Pravo sa američkih i evropskih festivala, 12. oktobra ponovo dolazi i Rebekah. U svojoj karijeri dugoj 20 godina, ona se etablirala kao jedna od vodećih na di džej sceni.

Zelenu ljubav ovoga puta širice i vrhunski di džej Lag kao i Vladimir Aćić čije veštine i kvalitetan zvuk našu elektronsku scenu podižu na svetski nivo.

Svoje ulaznice možete nabaviti preko Gigs Tix prodajne mreže. Dvodnevna ulaznica iznosi 1.990, dok pojedinačne koštaju 1.290 dinara.

 

Možda te još zanima:

.

Bogat koncertni program u Hali 2

U narednih par meseci, u Hali 2 Novosadskog sajma biće održano nekoliko vrlo zanimljivih koncerata namenjenih žanrovski veoma različitoj publici.

.

U petak novo izdanje Green Love festivala

U petak, 17. novembra u Hali 2 Novosadskog sajma održava se još jedan Green Love festival. Kako najavljuju organizatori, očekuje…

.

Počinje decembarska "Zelena rejv avantura" u Novom Sadu

Decembarsko izdanje Green Love fetivala odvijaće se tokom dve zimske noći u Novom Sadu. U Hali 2 Novosadskog sajma vrteće…

.

Čarolija elektoronske muzike ovog petka na Sajmu

U petak 28. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma biće održan novi Green Love festival, drugi put ovog meseca. Nastupiće…

.

"Zelena magija" ponovo na Novosadskom sajmu

Novo izdanje Green Love festivala biće održano u petak 14. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma. Uz kraljicu tehna Xeniu, nastupiće…

.

DJ Airod u petak na Green Love festivalu

Novo izdanje Green Love festivala održava se u petak 23. septembra, u Hali 2 Novosadskog sajma.

  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Superoperater
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo