...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Muzika / Festivali

Brejkersi i Hladno pivo na Wind rock festu

16.07.2021.

Na Vršačkom jezeru će od 29. jula do 1. avgusta biti održan festival "Wind rock fest" pod motom "Let’s rock again!", najavili su organizatori iz udruženja Good energy iz Vršca.  

.

Festivalski program otvara se u četvrtak 29. jula takmičenjem demo bendova "Wind rock up!". Nastupiće šest neafirmisanih sastava – M.U.K, Hydrogen, Sara Džesika Panker, Midlseks, Jurka i Carpinus. Ovi bendovi su učešće izborili osvajanjem glasova posetilaca na Facebook stranci Wind rock festivala.

Pobednika će izabrati stručni žiri sastavljen od muzičara i novinara, a jedan deo glasova donosi i publika. U revijalnom delu programa nastupiće bend Jorgovani.

U petak 30. jula na festivalu će svirati dva pančevačka benda – Znoj i Iskaz, potom zvezde večeri Partibrejkers i novosadski cover bend Zona Katastrofe. Dan kasnije, na bini Wind rock festa nastupiće Wajz, Tanja Jovićević & Oktobar 1864, Hladno Pivo i Majkan.

Ulaznice za festival po promotivnoj centi od 1.400 din za tri dana festivala mogu se nabaviti u rock klubu "Čađava furuna nova" (Vršac, Trg Svetog Teodora Vršačkog 17), porukom u inboks Facebook stranice festivala ili na svim prodajnim mestima tickets.rs.

Možda te još zanima:

.

Konkurs za projekte u kulturi

Opština Vršac raspisala je Javni konkurs za sufinansiranje programa i projekata u oblasti kulture na teritoriji opštine Vršac za drugu…

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. aprila

Poslednja nedelja aprila bogata je raznolikim događajima.

.

Prava umetnost će uvek dodirnuti mladog čoveka

Profesor filozofije u novosadskoj elitnoj gimnaziji "Jovan Jovanovič Zmaj" Aleksandar Turukalo, uz svoje profesionalno usmerenje već dugi niz godina na vrhunskom…

.

Short Reports u novom formatu kreću na turneju

Novosadski bend Short Reports započeo je novo poglavlje sa novom postavkom benda koju čine Nemanja Velimirović, vokal i gitara, i…

.

Panel diskusija o pločama

Američki kutak Novi Sad obeležava Record Store Day uz panel diskusiju sa zanimljivim sagovornicima. U petak 19. aprila sa početkom…

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo