...
TRENUTNO16:00 - 22:00Music mix by Anja

Muzika / Festivali

Ben Balans i Ramiro Lopez 25. i 26. marta na Novosadskom sajmu

15.03.2022.

Novo izdanje Green love festivala biće održano 25. i 26. marta u Master hali Novosadskog sajma, uz nastupe gostujućih di-džejeva Bena Balansa, Ramira Lopeza i Rajola iz Tunisa, kao i predstavnika domaće di-džej scene Marka Nastića, Vladimira Aćića i Ane Kršev.

.

Hala Master će 25. marta ugostiti mladog di-džeja iz Majnhajma, Bena Balansa, koji u Novi Sad donosi kvalitetan fanki zvuk. Iste večeri, za pultom će se naći i DJ Rajol, koji na Green Love festival donosi ritmične i živahne setove.

Organizatori najavljuju da će proslavljeni domaći di-džej i producent Marko Nastić učiniti prvo veče još posebnijim jer nastupa sa svojim konceptom Easy Tiger, koji je kao brend postao prepoznataljiv u regionu.

Naredno veče rezervisano je za Ramira Lopeza čija muzika nije vezana samo za techno i house, već predstavlja čitavu mešavinu različitih stilova kao što su r’n’b, downbeat, disco, funk, tech and groove i drugi. Uz njega, publika će uživati u nastupima Vladimira Aćića i Ane Kršev.

Ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 790 dinara za jedno veče, na svim Gigstix prodajnim mestima ili na sajtu gigistix.com.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Bogat koncertni program u Hali 2

U narednih par meseci, u Hali 2 Novosadskog sajma biće održano nekoliko vrlo zanimljivih koncerata namenjenih žanrovski veoma različitoj publici.

.

U petak novo izdanje Green Love festivala

U petak, 17. novembra u Hali 2 Novosadskog sajma održava se još jedan Green Love festival. Kako najavljuju organizatori, očekuje…

.

Počinje decembarska "Zelena rejv avantura" u Novom Sadu

Decembarsko izdanje Green Love fetivala odvijaće se tokom dve zimske noći u Novom Sadu. U Hali 2 Novosadskog sajma vrteće…

.

Čarolija elektoronske muzike ovog petka na Sajmu

U petak 28. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma biće održan novi Green Love festival, drugi put ovog meseca. Nastupiće…

.

"Zelena magija" ponovo na Novosadskom sajmu

Novo izdanje Green Love festivala biće održano u petak 14. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma. Uz kraljicu tehna Xeniu, nastupiće…

.

DJ Airod u petak na Green Love festivalu

Novo izdanje Green Love festivala održava se u petak 23. septembra, u Hali 2 Novosadskog sajma.

  • 14:00 Eko linija
  • 15:00 Vaš DJ sat
  • 16:00 Music mix by Anja
  • 22:00 DiskOradio

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo