...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika

Album nedelje: ČBS

11.12.2018.

Pank-rok aperkat!

.

Može se reći da je uvek pravo vreme za ekipu iz Kragujevca okupljenu pod imenom ČBS (Čovek bez sluha). Njihova peta muzička avantura zove se "Stanimo u gard". Objavljivanje albuma svečano je obeleženo promocijom pre dve nedelje u Beogradu, gde je pred brojnim prijateljima, kolegama muzičarima, fanovima i novinarima bend izveo uživo nove pesme "Stanimo u gard", "Šta nudiš ti?" i "I posle svega" a mnogi fanovi i muzički kritičari su mišljenja da je ovo njihovo najbolje izdanje do sada. 

Album je bio najavljen singlom "I posle svega"

Nakon "I posle svega" i "Ti samo misliš da me znaš", kao treći singl i spot sa novog albuma ČBS izabrana je naslovna pesma "zbog jasne poruke koju nosi, jer je obojena tačno onakvim zvukom kakav je fan baza očekivala od benda". 

– ‘Stanimo u gard’ je pesma smeštena u sadašnje vreme i već svojim naslovom govori da je krajnji čas da se makar zauzme stav i prekine sa skretanjem pogleda od jako teške svetske svakodnevnice, čiji je epicenter, ponekad mislim – upravo naše najbliže životno okruženje, kaže frontmen Miki Radojević.

Spot za pesmu "Stanimo u gard"

Ponovo živimo u turbulentnom vremenu - to je svima jasno. Da stanemo u odbranu morala i poštenog života poziva nas i ovaj bend. Zapravo, on to čini od svog početka (tamo negde u drugoj polovini devedesetih) a sve je više mladih fanova koji imaju prava da brane svoj san.

– U dogovoru sa našim bliskim saradnikom – režiserom Tinom Jergerom odlučili smo se za spot u kome se bend najdirektnije obraća publici, a jasnim scenama sve surovije stvarnosti poziva makar na stavljanje prsta na čelo, objašnjava Radojević.

cbs13 jpg

Bend sa stavom: ČBS

Album "Stanimo u gard" će ČBS  koncertno promovisati 14. decembra u sali "Amerikana" Doma omladine Beograda od 21h. Zauzmite gard - biće fer suđenje i pobedićete!

U nastavku pogledajte spot za pesmu "Ti samo misliš da me znaš" 



Možda te još zanima:

.

ČBS u subotu u Novom Sadu

Posle nešto više od godinu dana, kragujevački bend Čovek bez sluha ponovo dolazi u novosadski klub Shamrock, u kome je…

.

ČBS promoviše novi album u Shamrocku

Promocija novog albuma benda Čovek bez sluha biće održana u četvrtak 6. decembra od 19:30 u Shamrock baru (Mite Ružića…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo