...
TRENUTNO11:00 - 12:00Pop up

Lifestyle / Web

Smršajte zdravije i lakše

30.05.2018.

Ako ste od onih koji paze na unos kalorija ili želite da znate koje jelo je zdravije, sajt Two Foods će vam biti od pomoći.

.

Two Foods upoređuje nutritivne vrednosti dve pojedinačne namirnice ili dva pripremljena jela koja možete naći na meniju većine restorana.

Ukucajte dva jela koja želite da uporedite i dobićete informacije o količini kalorija, ugljenih hidrata, masti i proteina za određenu gramažu. Možete upoređivati i različite napitke i tako videti šta više odgovara vašem programu ishrane. 

Pored toga, ponudiće vam slična jela i informacije o njima, za količinu koja se obično služi u restoranima ili kioscima brze hrane. 

J. G. 

Možda te još zanima:

.

Lak način ka praćenju kalorija

Motivacija je ključ kada želimo da počnemo da se bavimo nekom sportskom aktivnošću i da se hranimo zdravo. Ako vam…

.

Vodič za ishranu

Svima nam krene vodica na usta čim vidimo savršene slike kalorične hrane na društvenim mrežama. Ne možemo da im odolimo…

.

Klikom do zdravlja

Praznici su prošli, ali višak kilograma posle silne hrane ostaje. Ako želiš da ih se otarasiš, predstavljamo ti odličan sajt.

.

Dijeta na autopilotu

Pravilna ishrana uveliko je postala dominantan trendu u svetu. U Americi je situacija do te mere kritična da je i…

.

Yahoo kupuje Artifact

Yahoo je najavio kupovinu Artifact, platforme za vesti vođenu veštačkom inteligencijom koju su osnovali Instagram kreatori.

.

Novi vremenski standard za Mesec

Bela kuća je objavila da je zatražila od NASA-e da do 2026. godine kreira novi vremenski standard za Mesec. Koordinisano lunarno vreme…

  • 10:30 Tehnologija
  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 Pop up
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo