...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

ESPN će prenositi NBA 2K ligaške mečeve

14.05.2020.

Ove nedelje je ESPN objavio da će tokom maja, svakog utorka emitovati ligaške mečeve NBA 2K20. Neki od njih gledaoci će moći da pogledaju i na aplikaciji ovog kanala.

.

Sredom, četvrtkom i petkom, utakmice ćete moći da gledate na ESPN aplikaciji i na sajtu ESPN.com. Uskoro će biti objavljen i raspored emitovanja prenosa koji će biti održani do 26. maja.

Kako prenosi The Verge, ESPN je u poslednje vreme počeo da emituje sve veći broj ovakvih mečeva, kao i raznih gejming liga, jer je epidemija uticala da se u svetu zabrani sport i sva tradicionalna sportska dešavanja.

Fox televizija se takođe okrenula emitovanju gejmerskih mečeva i u tom smislu su sklopili saradnju sa NASCAR-om za emitovanje virtuelnih trka u simulacionim vožnjama iRacing.

Možda te još zanima:

.

Disney pokreće streaming kanal

Medijska korporacija Walt Disney planira da pokrene on-line streaming usluge za filmove, šou i sportske programe, u pokušaju da dopre…

.

Jokić piše istoriju: Može li NBA bez evropskih igrača?

Košarkaška publika u Srbiji ovih dana ne spava - prati se finalna serija NBA lige u kojoj se sastaju Denver…

.

Samo za ljubitelje košarke - sprema se serija o LA Lejkersima

Serija "Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty" iza koje stoji mreža HBO baviće se LA Lejkersima.

.

Google otpušta one koji su protiv "Projekta Nimbus"

Google je otpustio 28 zaposlenih koji su učestvovali u protestima protiv "Projekta Nimbus", odnosno, ugovora sa izraelskom vladom i vojskom…

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo