...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Lifestyle / Web

Besplatni licencirani programi

14.08.2019.

Sajt Giveaway of the Day svakog dana nudi neki licencirani softver, koji se inače kupuje, potpuno besplatno. Nekada su to programi za koje je malo ko čuo, a nekada možete pronaći i nešto poznatije ili naleteti na baš ono što vam je potrebno.

.

Svakog dana na tom sajtu pronaći ćete drugi softver koji je dostupan za preuzimanje 24 sata (ili više, ako je tako dogovoreno sa izdavačem softvera). Ne radi se o trial, niti o limited verzijama, već o registrovanim licenciranim programima. Pošto izlazi po jedan program na dan, sutradan verovatno nećete moći da preuzmete onaj koji je danas na raspolaganju.

Link za preuzimanje ostaje na sajtu u dogovorenom roku, uz recenziju softverskog proizvoda i informacije o drugim proizvodima izdavača tog softvera. Ono što je takođe važno znati je i to da se program mora i instalirati u roku od 24 sata nakon preuzimanja.

Za ljubitelje igara kojima je dosadilo preuzimanje sa Torrenta i skladištenje virusa na računaru, tu je i posebna kategorija - Game Giveaway of the Day, gde možete osvojiti licence za neku igru, a neke i odmah besplatno preuzeti, zavisno od ponude.

Da biste bili informisani o trenutnoj ponudi i iskoristili priliku da besplatno preuzmete softvere, možete da se prijavite i dobijate notifikacije, ili da prosto posećujete sajt svakog dana i proverite šta ima novo, jer nikad ne znate kada će se pojaviti program koji vam može biti od koristi.

Osim za Windows, u ponudi su i slični (ili isti) programi za Android i Iphone.

Možda te još zanima:

.

Kad je mufte i horor je sladak

Nova besplatna igra čeka vas, kao i do sada, ovog četvrtka na Epic Games Store platformi.

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

Ako vam nekada dosadi Counter Strike, tu je Valorant!

Pred nama je jedan produženi vikend koji kao da je stvoren za video igre. Vreme kao da je stvoreno da…

.

Mordhau: Srednjovekovna akcija

Epic Games je odlučio da nas počasti jednom akcionom poslasticom. U pitanju je naslov "Mordhau" puno krvavih borbi u blatu…

.

Gejmeri u Srbiji konačno dobijaju zvanični PC Game Pass

PC Game Pass je sada zvanično dostupan korisnicima u Srbiji i drugim okolnim zemljama.

.

Dying Light: Neprekidna borba protiv zombija

Najbolji način da prekratite ove kišne i prilično dosadne aprilske dane jeste neka video igra puna akcije. Upravo za to…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo