...
TRENUTNO20:00 - 00:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

05.07.2023.

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih glumaca koje ćemo gledati u novoj sezoni surove igre. 

.

Foto: Netflix / Promo

Još nije poznato kada će drugi deo serije biti dostupan na striming servisu, ali mediji pišu da se očekuje krajem 2024. godine, budući da snimanje počinje ovog meseca i traje deset meseci. I dok je kreatoru i reditelju serije Huang Dong-Hjuku trebalo navodno deset godina da napiše scenario za prvu sezonu, druga mu, srećom po ljubitelje "Squid Game", ipak nije uzela toliko vremena.

Li Džung-Dže ponovo će se naći u glavnoj ulozi Songa Gihuna, a vraćaju se i Li Bjon-Hon kao "Front Man" i Vi Ha-Džun kao policijski detektiv Huang Džun-Ho. Govoreći o drugoj sezoni serije, njen tvorac Huang Dong-Hjuk rekao je da će pokušati da "vrati" neke od likova koji su nastradali u prvoj.

"Tako mnogo likova je umrlo, naročito onih koje su ljudi voleli. Žao mi je što sam ih tako lako ubio. Nisam znao da će doći do ovoga", rekao je za agenciju Rojters, dodavši da je planirao da "oživi Đi-Jang, ali je i njena najbolja prijateljica Sae-Bjeok takođe poginula".

"Squid Game 2" pratiće Songa Gihuna, sa sasvim novom frizurom, dok pokušava da sruši one koji su organizovali originalnu igru. Takođe ćemo saznati posledice njegove odluke da ostane u Koreji, umesto da se pridruži svojoj ćerki u Americi. PopSugar piše da ćemo verovatno saznati više o misterioznim igrama, kao i ljudima koji su ih organizovali, ali najvećim delom radnja ostaje tajna.

(Euronews Srbija)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Na kauču 25 godina kasnije

Serija "Sopranovi" ove godine slavi 25 godina od početka emitovanja. Serija je od prve epizode zaintrigirala publiku, svojom neuobičajenom pričom…

.

Ko vidi Esfahan, video je pola sveta!

Prošlo je 45 godina od kako je zapad uveo sankcije Iranu. Kolika god da je to kazna, za ovu zemlju…

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

  • 18:00 Y2K
  • 19:00 Indie road
  • 20:00 Music Mix by Bea

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo