...
TRENUTNO00:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Video igre

PGA Tour 2K21: Realno golf iskustvo

23.10.2021.

Kako golf terena u našoj zemlji nema baš na svakom ćošku, simulacije su idealan način da zadovoljite svoju želju za ovim sportom. 

.

Foto: 2K

Zvaničnu PGA Tour video igru EA Sports je izdavao više od dve decenije, međutim, od 2018. godine licenca je prešla u ruke rivalske kompanije 2K. Aktuelni naslov PGA Tour 2K21 dosta je hvaljen i od igrača i od kritičara, a do sada je prodato više od dva miliona kopija.

Prva odlika ove igre je realnost. Komande su jako jednostavne, toliko da ćete ih naučiti za svega nekoliko sekundi. Prvila golfa i nisu toliko komplikovana, a jedino što vi kao igrač zaista treba da znate je da loptu treba u što manje udaraca da ubacite u rupu. Kroz sve ostalo će vas voditi igra, tako da možete u potpunosti da se opustite i mislite samo o udarcima.

Tereni na kojima igrate su odlično napravljeni i jako su zanimljivi. Na svakom koraku su prepreke poput jezera ili nekih drugih objekata koji vam mogu zasmetati. To, ipak, nije najbitniji deo ovog naslova.

Upravo je fizika ono što su igrači isticali kao glavnu prenost PGA nalova iz kuhinje 2K, a tako je i ovog puta. I pre ovog naslova programeri su je, čini se, usavršili do kraja, tako da sada i nije bilo puno izmena u odnosu na predhodnike u serijalu.

Ako već toliko volite golf, ova igra je svakako puno bolja opcija od gledanja prenosa na kablovskim kanalima. Do terena i termina se, ipak, malo teže dolazi.

M. L.

Možda te još zanima:

.

Disk golf: Frizbi, a nije!

Disk golf nije samo dobacivanje frizbijem i to odmah moramo da razjasnimo. U pitanju je jedan uzbudljiv sport koji postaje…

.

Nova Evil Dead igra: Flešbek na horore osamdsedetih

Do kraja godine bi trebalo da se na striming platformi HBO Max pojavi "Evil Dead Rise", novi naslov u ovom…

.

Pentagon izveštava o porastu NLO-a u poslednjih 20 godina

Sve veći broj neidentifikovanih letećih objekata prijavljen je na nebu u poslednjih 20 godina, rekao je visoki zvaničnik američke odbrane…

.

Neočekovani troškovi hit turističke sezone

Slučaj turista koji su rezervisali aranžmane u Egiptu za jun mesec, a kojima su agencije tražile dodatnih 127 evra po…

.

Skiff Mail je novi igrač na tržištu – glavni adut mu je šifrovanje

Skiff je poslednjih nekoliko godina proveo razvijajući platformu sa fokusom na privatnost, zajedničku obradu dokumenata, koja se može opisati kao…

.

Apple dozvoljava aplikacijama da automatski izvuku više novca od vas

Znate onaj osećaj kada vam se čini da novac jednostavno nestaje iz vašeg novčanika ili sa vašeg bankovnog računa? Pa,…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 00:00 Music mix by Anja
  • 00:00 Škripa

Anketa

Da li ste vratili život na podešavanja pre korone?

Oradio logo