...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Lifestyle / Video igre

PGA Tour 2K21: Realno golf iskustvo

23.10.2021.

Kako golf terena u našoj zemlji nema baš na svakom ćošku, simulacije su idealan način da zadovoljite svoju želju za ovim sportom. 

.

Foto: 2K

Zvaničnu PGA Tour video igru EA Sports je izdavao više od dve decenije, međutim, od 2018. godine licenca je prešla u ruke rivalske kompanije 2K. Aktuelni naslov PGA Tour 2K21 dosta je hvaljen i od igrača i od kritičara, a do sada je prodato više od dva miliona kopija.

Prva odlika ove igre je realnost. Komande su jako jednostavne, toliko da ćete ih naučiti za svega nekoliko sekundi. Prvila golfa i nisu toliko komplikovana, a jedino što vi kao igrač zaista treba da znate je da loptu treba u što manje udaraca da ubacite u rupu. Kroz sve ostalo će vas voditi igra, tako da možete u potpunosti da se opustite i mislite samo o udarcima.

Tereni na kojima igrate su odlično napravljeni i jako su zanimljivi. Na svakom koraku su prepreke poput jezera ili nekih drugih objekata koji vam mogu zasmetati. To, ipak, nije najbitniji deo ovog naslova.

Upravo je fizika ono što su igrači isticali kao glavnu prenost PGA nalova iz kuhinje 2K, a tako je i ovog puta. I pre ovog naslova programeri su je, čini se, usavršili do kraja, tako da sada i nije bilo puno izmena u odnosu na predhodnike u serijalu.

Ako već toliko volite golf, ova igra je svakako puno bolja opcija od gledanja prenosa na kablovskim kanalima. Do terena i termina se, ipak, malo teže dolazi.

M. L.

Možda te još zanima:

.

Highwater: prva srpska igra na Netfliksu

Igra "Highwater" iza koje stoji domaći "Demagog studio" postaće ekskluziva na Netfliksovom gejming servisu za mobilne telefone, što će sasvim…

.

Disk golf: Frizbi, a nije!

Disk golf nije samo dobacivanje frizbijem i to odmah moramo da razjasnimo. U pitanju je jedan uzbudljiv sport koji postaje…

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

.

Obiđite Srbiju za Prvi maj i Uskrs

Ako nas vreme ne prevari, kao što je to čest običaj za 1. maj, mogli bi ovo biti stvarno dobri…

.

Kina uklanja strane mrežne čipove do 2027.

Kina pokušava da eliminiše čipove strane proizvodnje do 2027. godine.

.

Veštačka inteligencija misli da ima dete

Sajt 404 Media izveštava o neobičnoj situaciji kada je u pitanju veštačka inteligencija, a u glavnoj ulozi se našao Metin…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo