...
TRENUTNO20:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Video igre

PGA Tour 2K21: Realno golf iskustvo

23.10.2021.

Kako golf terena u našoj zemlji nema baš na svakom ćošku, simulacije su idealan način da zadovoljite svoju želju za ovim sportom. 

.

Foto: 2K

Zvaničnu PGA Tour video igru EA Sports je izdavao više od dve decenije, međutim, od 2018. godine licenca je prešla u ruke rivalske kompanije 2K. Aktuelni naslov PGA Tour 2K21 dosta je hvaljen i od igrača i od kritičara, a do sada je prodato više od dva miliona kopija.

Prva odlika ove igre je realnost. Komande su jako jednostavne, toliko da ćete ih naučiti za svega nekoliko sekundi. Prvila golfa i nisu toliko komplikovana, a jedino što vi kao igrač zaista treba da znate je da loptu treba u što manje udaraca da ubacite u rupu. Kroz sve ostalo će vas voditi igra, tako da možete u potpunosti da se opustite i mislite samo o udarcima.

Tereni na kojima igrate su odlično napravljeni i jako su zanimljivi. Na svakom koraku su prepreke poput jezera ili nekih drugih objekata koji vam mogu zasmetati. To, ipak, nije najbitniji deo ovog naslova.

Upravo je fizika ono što su igrači isticali kao glavnu prenost PGA nalova iz kuhinje 2K, a tako je i ovog puta. I pre ovog naslova programeri su je, čini se, usavršili do kraja, tako da sada i nije bilo puno izmena u odnosu na predhodnike u serijalu.

Ako već toliko volite golf, ova igra je svakako puno bolja opcija od gledanja prenosa na kablovskim kanalima. Do terena i termina se, ipak, malo teže dolazi.

M. L.

Možda te još zanima:

.

Disk golf: Frizbi, a nije!

Disk golf nije samo dobacivanje frizbijem i to odmah moramo da razjasnimo. U pitanju je jedan uzbudljiv sport koji postaje…

.

Cities: VR - nova zabava za graditelje

Na ovom svetu postoje dve grupe ljudi - oni koji vole Sims i oni koji vole Sim City. Kako je…

.

Kamere novih telefona će vas stalno snimati, privatnost je prošlost

Novi Qualcomm procesor će od sledeće godine omogućiti kamerama da uvek skeniraju vaše lice, čak i kada ne koristite telefon.

.

Istraživači razvili ultra-kompaktnu kameru veličine zrna soli

Istraživači sa Univerziteta Prinston i Univerziteta u Vašingtonu razvili su sistem za snimanje koji je veličine zrna soli. Izgrađen je…

.

Yugo: Kakav god da je, volimo ga jer je naš

Kada je prvi Yugo sišao sa proizvodne trake u Kragujevcu, mnogi od nas nisu bili ni rođeni. Sa druge strane,…

.

Twitter zabranio deljenje tuđih fotografija i snimaka

Twitter je saopštio da na svojoj platformi neće dozvoliti deljenje privatnih podataka, kao što su fotografije i video snimci, bez…

  • 15:00 90 u 60
  • 16:00 Music Mix by Bea
  • 20:00 Music Mix by Bea

Anketa

Koliko se uvođenje kovid propusnica pokazalo kao dobra mera protiv koronavirusa?

Oradio logo