...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Video igre

Novi Forza Motorsport stiže do kraja godine i biće odličan!

13.02.2023.

Microsoft je nedavno izbacio prvi trejler nove igre u popularnom trkačkom serijalu "Forza" pod nazivom "Motorsport". Sudeći po onome što smo videli, i čuli, očekuje nas još jedna luda vožnja!

.

Podatak koji će sigurno obradovati igrače jeste činjenica da će već na samom početku moći da biraju između 500 različitih modela automobila. Istina, Forza nas je navikla na širok izbor, tako da ovo neće iznenaditi većinu igrača. Na kraju krajeva, imate u igri imate dovoljno automobila da svakog dana u godini vozite različiti. Malo li je!

Kada pričamo o ovoj igri, sve se nekako vrti oko broja 10. Studio Turn 10 koji razvija igru obećao je igračima grafiku koja će imati deset puta više detalja u odnosu na ono što smo navikli do sada. Kako će to uspeti, niko ne zna.

Posebnu pažnju svu posvetili detaljima na samim vozilima, pre svega karoseriji. Sudeći po fotografijama, koje su do sada objavljene, nisu se zaustavili samo na tome jer i publika, staze pa čak asfalt na njima deluje potpuno realistično.

Iako je prošla igra bila smeštena u Meksiku, sada ćemo imati priliku da biramo između dvadeset različitih terena za vožnju. Među njima će se naći i pet terena koje do sada nismo imali priliku da iskusimo u ovom serijalu.

Jedan od njih će sasvim sigurno biti i Južna Afrika- što samo znači gomilu peska na ekranu! Tu su i dinamički vrmenski uslovi, odnosno, ciklusi dana i noći, što znači da treba da izbegavate vožnju predveče i u ranu zoru.

forzamotorsport1 jpg

Još uvek se sa sigurnošću ne zna kada će nova Foza pojaviti pred igračima, ali će to biti sasvim sigurno tokom ove godine. Igra će biti dostupna u verziji za PC računare ali i Xbox konzole serija X i S.

Foto: Microsoft Xbox / Promo

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Twelve Minutes: Zaplet dostojan trilera

"Twelve Minutes" je mala ali izuzetno zanimljiva igra koja u sebi krije zaplete dostojne najboljih holivudskih trilera, što nije svojstveno…

.

Asphalt: Koja je tajna dobrog trkačkog serijala za mobilne telefone?

Kada govorimo o trkačkim igrama, sigurno vam prvo na pamet padaju serijali kao što su Forza Horizon, Gran Turismo ili…

.

Dragon Ball FighterZ: Kultna likovi u epskim borbama

"Dragon Ball Z" je jedan od crtanih filmova koji je obeležio početak dvehiljaditih na domaćim televizijama. To je, zapravo, bio…

.

The Simpsons Game: Nije kao "Hit & Run", ali može da prođe...

Sigurno vam je prva asocijacija na video igru povezanu sa Simpsonovima legendarni "Hit & Run" iz 2003. godine. No, nakon…

.

Odrasli gejmeri sve više doživljavaju onlajn nasilje

Odrasli gejmeri su sve češće meta onlajn nasilja, koji je sa 74 odsto porastao na čak 86 odsto u poslednje…

.

Može li gejming da pomogne u poboljšanju koncentracije?

Da su video igre, kao i celokupna gejming industrija, sve više prisutni u svakodnevnom životu velikog broja ljudi, samim tim…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo