...
TRENUTNO18:00 - 18:30Popodne na O radiju

Lifestyle / Video igre

Need for Speed Underground 2: klasik koji odbija da ostari

25.12.2021.

U svetu video igara svako od nas ima neke favorite kojima voli da se vrati s vremena na vreme. Need for Speed Underground 2 se u naše živote vraća kao bumerang - što zbog činjenice da je igra i dalje zabavna, što zbog izbora muzike koji je jednostavno perfektan.

.

Iako je izašla 2004. godine, ova igra u sebi ima sve bitne elemente koje smo, sa manjim izmenama, imali i u narednim Need for Speed naslovima.

Krećete sa dna i pobeđujući u trkama širom Bejvjua probijate se do vrha. EA je još tada pokušao da doprinese živosti uvođenjem priče, koja počnje izdajom a završava se pobedom, kao u svakom drugom akcionom filmu.

Ako pređemo preko ovih klišea, čekaju nas jako zabavne trke i najrazličitiji izazovi. Kružne staze, sprintovi, drift - sve to u jednoj igri.

Jedan od bitnih aspekata je i sređivanje automobila. Igra je tako dizajnirana da bez gomile dodataka na automobilima ne možete da napredujete. Morate kombinovati boje, stavljati blesave spojlere i još mnogo toga kako bi ste dobili rejting potreban za napredak.

Možda neke od ovih opcija i nisu dobro ostarile, ali imajte na umu trenutak kad je igra pravljena. U to vreme je frašiza The Fast and The Furious brojala samo dva naslova ali su oni bili užasno popularni. Njhov uticaj se vidi čim upalite igru i to u ovoj kombinaciji funkcioniše savršeno.

Možda je i najzanimljiviji deo ove igre njen saundtrek. On komotno može da posluži kao vodič kroz tadašnju muzičku scenu. Tu su reperi poput Snup Doga i Xzibita, zvezde tadašnje elektronske scene Pol Van Dajk i Felix Da Housecat, ali i Queens of the Stone Age. Ako vam nije do trka, uvek možete uživati u ovoj savršenoj plejlisti koja nikada neće ostariti!

M. L.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Twelve Minutes: Zaplet dostojan trilera

"Twelve Minutes" je mala ali izuzetno zanimljiva igra koja u sebi krije zaplete dostojne najboljih holivudskih trilera, što nije svojstveno…

.

Asphalt: Koja je tajna dobrog trkačkog serijala za mobilne telefone?

Kada govorimo o trkačkim igrama, sigurno vam prvo na pamet padaju serijali kao što su Forza Horizon, Gran Turismo ili…

.

Dragon Ball FighterZ: Kultna likovi u epskim borbama

"Dragon Ball Z" je jedan od crtanih filmova koji je obeležio početak dvehiljaditih na domaćim televizijama. To je, zapravo, bio…

.

The Simpsons Game: Nije kao "Hit & Run", ali može da prođe...

Sigurno vam je prva asocijacija na video igru povezanu sa Simpsonovima legendarni "Hit & Run" iz 2003. godine. No, nakon…

.

Odrasli gejmeri sve više doživljavaju onlajn nasilje

Odrasli gejmeri su sve češće meta onlajn nasilja, koji je sa 74 odsto porastao na čak 86 odsto u poslednje…

.

Može li gejming da pomogne u poboljšanju koncentracije?

Da su video igre, kao i celokupna gejming industrija, sve više prisutni u svakodnevnom životu velikog broja ljudi, samim tim…

  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Radio Grafiti
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje
  • 18:45 Lampica

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo