...
TRENUTNO17:00 - 18:00Žali se upravi vodovoda

Lifestyle / Video igre

Need for Speed Underground 2: klasik koji odbija da ostari

25.12.2021.

U svetu video igara svako od nas ima neke favorite kojima voli da se vrati s vremena na vreme. Need for Speed Underground 2 se u naše živote vraća kao bumerang - što zbog činjenice da je igra i dalje zabavna, što zbog izbora muzike koji je jednostavno perfektan.

.

Iako je izašla 2004. godine, ova igra u sebi ima sve bitne elemente koje smo, sa manjim izmenama, imali i u narednim Need for Speed naslovima.

Krećete sa dna i pobeđujući u trkama širom Bejvjua probijate se do vrha. EA je još tada pokušao da doprinese živosti uvođenjem priče, koja počnje izdajom a završava se pobedom, kao u svakom drugom akcionom filmu.

Ako pređemo preko ovih klišea, čekaju nas jako zabavne trke i najrazličitiji izazovi. Kružne staze, sprintovi, drift - sve to u jednoj igri.

Jedan od bitnih aspekata je i sređivanje automobila. Igra je tako dizajnirana da bez gomile dodataka na automobilima ne možete da napredujete. Morate kombinovati boje, stavljati blesave spojlere i još mnogo toga kako bi ste dobili rejting potreban za napredak.

Možda neke od ovih opcija i nisu dobro ostarile, ali imajte na umu trenutak kad je igra pravljena. U to vreme je frašiza The Fast and The Furious brojala samo dva naslova ali su oni bili užasno popularni. Njhov uticaj se vidi čim upalite igru i to u ovoj kombinaciji funkcioniše savršeno.

Možda je i najzanimljiviji deo ove igre njen saundtrek. On komotno može da posluži kao vodič kroz tadašnju muzičku scenu. Tu su reperi poput Snup Doga i Xzibita, zvezde tadašnje elektronske scene Pol Van Dajk i Felix Da Housecat, ali i Queens of the Stone Age. Ako vam nije do trka, uvek možete uživati u ovoj savršenoj plejlisti koja nikada neće ostariti!

M. L.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

The Settlers: Franšiza koju Ubisoft vraća u život

Posle skoro deset godina pauze stiže novi naslov u nekada popularnoj seriji strategija The Settlers.

.

Igre za Android: Od Among Us do ozbiljnih naslova

Dugačka vožnja gradskim autobusom, čekanje u pošti ili na faksu - sve nam to mnogo lakše i brže prođe uz…

.

GTA V je najgledanija igrica na Twitchu

GTA V je lansiran 2013. godine i još uvek drži poziciju najpopularnije i najgledanije igre na Twitch platformi. Kada je…

.

Android igre stižu na Windows računare

Google je najavio samostalni Google Play Games launcher koji će omogućiti igračima da Android igre pokrenu na Windows računarima. Ova aplikacija će omogućavati…

.

Expeditions Rome - vojna, ali i politička avantura u vreme najvećeg carstva

Moćno Rimsko carstvo se vraća na naše kompjutere i konzole zahvaljujući novoj strategiji Expeditions: Rome koji treba da se pojavi…

.

Novi gadget za potpunije VR iskustvo

Virtuelna stvarnost (VR) bi trebalo da ponudi korisnicima impresivno iskustvo, tako što u suštini isključuje korisnike iz stvarnog sveta korišćenjem slušalica.…

  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Žali se upravi vodovoda
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:10 Album nedelje

Anketa

Koliko se uvođenje kovid propusnica pokazalo kao dobra mera protiv koronavirusa?

Oradio logo