...
TRENUTNO12:00 - 13:00U kakvoj zemlji želim da živim

Lifestyle / Video igre

Igre za Android: Od Among Us do ozbiljnih naslova

08.01.2022.

Dugačka vožnja gradskim autobusom, čekanje u pošti ili na faksu - sve nam to mnogo lakše i brže prođe uz neku zanimljivu igru na mobilnom telefonu. 

.

Android je odavno prepoznat i kao ozbiljna "gejming" platforma, pa ne treba da čudi ni činjenica da su mogi poznati naslovi, poput GTA San Andreas, prerađeni tako da funkcionišu i na mobilnim uređajima. Google Play Store je prepun igara, a mi vam donosimo spisak onih koje su trenutno najbolje i najpopularnije:

Among Us


Ova igra je postala deo svakodnevice. Čak iako je niste igrali, viđali ste je u mimovima ili u nekom YouTube videu. Radi se onlajn igri u kojoj zajedno u timu održavate svemirsku stanicu. Ali, jedan od članova tima je uljez čiji je cilj da vas obmane i preuzme sve. Naravno, na vama je da ga otkrijete i osujetite mu planove.

Call of Duty: Mobile


Call of Duty serijal nam je svima poznat sa konzola i računara, a ovo je njegova pojednostavljena verzija za mobilne telefone. Nema kompilikovanog nišanjenja i tih čudesa, jednostavno uperite pušku u neprijatelja i to je to. Igra, uprkos svemu, izgleda odlično i vredi je isporobati.

Dead Cells


Iako se ova igra odavno pojavila na konzolama, njena mobilna verzija još uvek je prilično živahna. Podseća na jednostavne naslove za Segu i po izgledu, ali i po gejmpleju. Možda je u tome tajna zašto je odlično "legla" na mobilne ekrane. Ako ste nostalgični za starijim platformama, ovo je naslov za vas!

Stardew Valley


Zamislite da na telefonu imate kombinaciju Simsa, Harvest Moona i Animal Crossinga. Upravo to donosi ova igra - možete da gradite kuću, održavate useve, gradite ljudske odnose. Odličan naslov za gubljenje vremena u gradskom prevozu.

Genshin Impact


Ova igra je svojevrstan fenomen. Kombinuje anime estetiku sa elementima igara poput The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Očekujte pravu malu avanturu uz savršenu grafiku i jako zanimljiv gejmplej.

(Verge)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Atari proslavlja pet decenija: Novi život klasičnih igara

Japanska kompanija Atari jedna je od onih koje su postavile temelje modernog gejminga. Možda neverovatno deluje činjenica da su još…

.

GTA Vice City slavi 20 godina: Klasik u duhu osamdesetih

Kultna video igra iz Rockstar Games kuhinje GTA Vice City nedavno je proslavila 20 godina od izlaska prvog dela. Iako…

.

EA Sports se vraća u svet golfa

Golf - sport koji većina ljudi igra samo zahvaljujući video igrama. Verovali ili ne, ovo je jedan od retkih sportova…

.

"Horizon Zero Dawn" dobija remaster

Jedna od igara koje su obeležile Playstation 4 eru bio je i naslov "Horizon Zero Dawn" iz 2017. godine. Iako…

.

"Vibe factory" otvara drugu stranu gejminga

U Novom Sadu se krajem oktobra održava gejming gestival "Vibe factory". Publici će biti predstavljeni svi aspekti industrije video igara,…

.

Overcooked: Kuvanje bez recepta!

Ako ne volite da vidite sudoperu punu prljavih sudova, ako ne volite da vam prsti mirišu na crni luk, ako…

  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Radio Gruvanje
  • 12:00 U kakvoj zemlji želim da živim
  • 13:00 Pop up
  • 14:00 Dnevna soba

Anketa

Kako te rade praznici ?

Oradio logo