...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Video igre

Forza Horizon 5 - igra koja je oborila rekorde

20.11.2021.

Dobili smo novu zvezdu među trkačim igrama! Forza Horizon 5 je za samo deset dana od lansiranja našla put do skoro deset miliona igrača, što je svojevrstan rekord kada se radi o naslovima za Xbox.

.

Foto: Promo / Forza

Novi nastavak serijala pokrenutog još 2012. godine nas vodi u Meksiko. Tamo nas čeka sve potrebno za dobre trke - pustinje, planine, gradovi, tereni na obali mora... Tu su i pikanterije, poput vulkana ili hramova drevnih Maja. Mapa je jednostavno savršena i možete je istraživati sami ili učestvovati u trkama sa drugim igračima.

forzahorizon2 png

Ono čemu su programeri ovaj put posvetili posebnu pažnju su vremenski uslovi. Možete očekivati olujne vetrove koji nose sve pred sobom, što je naročito interesantno ako se nađete u pustinji i oblaku peska.

Izbor automobila je veoma šarolik i neće vam brzo dosaditi. Svaki od njih se drugačije ponaša u vožnji, što doprinosi verodostojnosti. Automobile možete prilagođavati kako želite i tako im dati ličnu notu. Ukoliko želite neki od automobila možete proslediti drugim igračima i nadati se da ćete dobiti nešto podjednako dobro za uzvrat.


Kontrole, fizika, grafika, sve zaslužuje maksimalnu ocenu. Ovo je jasan odovor na pitanje kako se Forza Horizon 5 toliko brzo probila do igrača. Ako ljudima ponudite kvalitetnu i dobro zabavu, rekacije samo mogu biti pozitivne!

M. L.

Možda te još zanima:

.

Sony kreira objedinjeni servis za pretplatu

Sony kreira objedinjeni servis za pretplatu, nalik na Xbox Game Pass. Kompanija već nudi dva pretplatnička servisa: PlayStation Plus (koji je…

.

Cities: VR - nova zabava za graditelje

Na ovom svetu postoje dve grupe ljudi - oni koji vole Sims i oni koji vole Sim City. Kako je…

.

Borba protiv negativaca iz Zmajeve kugle

Nova video igra će biti bazirana na popularnom crtanom serijalu i omogućiće igračima da se sukobe sa popularnim negativcima koje…

.

GTA Definitive Edition: Spolja gladac, iznutra jadac

Remasteri, koje je Rockstar najavljivao na sva zvona, razočarali su mnoge. Utisak na prvu loptu i nije toliko loš, ali…

.

Deset najpopularnijih igara za PlayStation 5

Prošlo je godinu dana od izlaska PlayStationa 5 i vreme je da pogledamo koje igre su bile najpopularnije.

.

Sony kreira objedinjeni servis za pretplatu

Sony kreira objedinjeni servis za pretplatu, nalik na Xbox Game Pass. Kompanija već nudi dva pretplatnička servisa: PlayStation Plus (koji je…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Koliko se uvođenje kovid propusnica pokazalo kao dobra mera protiv koronavirusa?

Oradio logo