...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Video igre

Borba protiv negativaca iz Zmajeve kugle

27.11.2021.

Nova video igra će biti bazirana na popularnom crtanom serijalu i omogućiće igračima da se sukobe sa popularnim negativcima koje su već upoznali.

.

Foto: Promo / Bandai Namco

Izdavač Bandai Namco, koji stoji iza naslova kao što je Tekken, nedavno je na svom Jutjub kanalu okačio video u kome otkriva kako će izgledati sam gejmplej.

Jedan negativac i jedan običan čovek, bez ikakvih super moći, u borbi, jedan protiv drugog - to bi u osnovi bio ceo zaplet. Na vama je da izaberete da li ćete u ovoj neravnopravnoj borbi biti negativac ili samo običan čovek.

Ukoliko igrate kao negativac, zadatak vam je prilično jednostavan - treba da ubijete sve preživele. Oni, sa druge strane, imaju malo zanimljiviji zadatak - da sačuvaju "vremensku" mašinu koja ih može odvesti na sigurno.

Da bi pobedili negativca, igrači moraju igrati zajedno i koordinisati svoje poteze, jer sami nemaju šanse. Iako se, bar na prvi pogled, čini da su u podređenom položaju u odnosu na negativce, kreatori uveravaju da je uz malo taktike i mašte moguće pobediti.

Igra je, za sada, dostupna beta testerima na platformi Steam, dok se tokom naredne godine očekuje njeno pojavljivanje na konzolama i računarima.

(Kotaku)

Možda te još zanima:

.

Twelve Minutes: Zaplet dostojan trilera

"Twelve Minutes" je mala ali izuzetno zanimljiva igra koja u sebi krije zaplete dostojne najboljih holivudskih trilera, što nije svojstveno…

.

Asphalt: Koja je tajna dobrog trkačkog serijala za mobilne telefone?

Kada govorimo o trkačkim igrama, sigurno vam prvo na pamet padaju serijali kao što su Forza Horizon, Gran Turismo ili…

.

Dragon Ball FighterZ: Kultna likovi u epskim borbama

"Dragon Ball Z" je jedan od crtanih filmova koji je obeležio početak dvehiljaditih na domaćim televizijama. To je, zapravo, bio…

.

The Simpsons Game: Nije kao "Hit & Run", ali može da prođe...

Sigurno vam je prva asocijacija na video igru povezanu sa Simpsonovima legendarni "Hit & Run" iz 2003. godine. No, nakon…

.

Odrasli gejmeri sve više doživljavaju onlajn nasilje

Odrasli gejmeri su sve češće meta onlajn nasilja, koji je sa 74 odsto porastao na čak 86 odsto u poslednje…

.

Može li gejming da pomogne u poboljšanju koncentracije?

Da su video igre, kao i celokupna gejming industrija, sve više prisutni u svakodnevnom životu velikog broja ljudi, samim tim…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo