...
ORADIO UŽIVO

Lifestyle / Tehnologija

Twitter počinje sa plaćanjem kreatorima

19.07.2023.

Twitter je zvanično pokrenuo program za deljenje prihoda od oglasa s kreatorima sadržaja. Ova inicijativa, koju je Ilon Mask najavio ranije ove godine, nagrađuje korisnike čiji odgovori na objave generišu oglasnu aktivnost.

.

Kreatori sadržaja mogu ostvariti prihode od oglasa koji su pokrenuti kao odgovori na njihove objave, pri čemu su isplate kumulativne.

Ipak, da bi korisnici ostvarili pravo na prihode, moraju biti pretplatnici na Twitter Blue ili Verified Organizations sa najmanje pet miliona prikaza objave u poslednja tri meseca. Pored toga, moraju proći ljudsku proveru i pridržavati se smernica kompanije za autore.

Inicijativa je deo nastojanja Twittera da se pozicionira kao atraktivna platforma za kreatore sadržaja, posebno u vreme kada se suočava sa sve većom konkurencijom.

Ovaj program je pokrenut otprilike nedelju dana nakon što je Meta predstavila svoju novu platformu Threads, koja je već privukla preko 100 miliona korisnika u prvih pet dana.

Izvor:www.telegraf.rs

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Platforma X testira naplatu godišnje pretplate za nove naloge

Testiranje se trenutno sprovodi na Novom Zelandu i Filipinima.

.

Microsoft napravio Xbox kontroler sa mirisom pice

Microsoft je dizajnirao prilagođene TMNT Xbox kontrolere koji imaju difuzer mirisa vezan pozadi u obliku parčeta pice. 

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

.

Hakeru pet godina zatvora zbog hakovanja tviter naloga poznatih

Džozef Džejms Okonor, koji je na Twitteru hakovao naloge poznatih osoba i tražio od njihovih pratilaca da mu uplaćuju kriptovalute,…

.

Meta pravi svoj Twitter

Kompanija Meta planira novu aplikaciju zasnovanu isključivo na tekstu. Twitter je imao najveću političku moć kada su u pitanju društvene…

.

Slaven stigne u kolicima tamo gde drugi ne kroče nogom

Ima nekih ljudi kojima, jednostavno, morate da se divite. Čiji su energija i strast prema životu zarazni. Jedan od njih…

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo