...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Priča za bliske prijatelje

04.12.2018.

Instagram Stories već duže vreme postoje na ovoj platformi, a poznato je i da priče koje postavljamo možemo da sakrijemo od pojedinih ljudi. Ono što je, međutim novina, jeste deljenje priče sa bliskim prijateljima.

.

Glavna svrha ove novine zapravo jeste deljenje sadržaja samo sa limitiranom grupom ljudi, ukoliko iz nekog razloga ne želite da vašu priču vide svi.

Tako od sada više ne morate da označavate osobe od kojih svoju priču želite da sakrijete, već sasvim jednostavno - samo obeležite pratioce koji će ovaj story moći da vide.

Opcija funkcioniše tako što možete kreirati listu bliskih prijatelja, a ostali kontakti neće imaći mogućnost slanja zahteva da ih dodate na listu.

Za start ove opcije treba samo na sopstvenom profilu da odaberete "Close Friends List."

Ovo je moguće učiniti kreiranjem liste bliskih prijatelja na Stories, koja će biti vidljiva samo korisniku. Kontakti neće imati mogućnost da zahtevaju da budu dodati u tu listu.

Možda te još zanima:

.

Instagram napravio svoj font

Instagram je kreirao sopstveni font pod nazivom Instagram Sans, koji dolazi sa različitim podfontovima. Kompanija planira da koristi ovaj font…

.

Instagram testira feed preko celog ekrana

Kada otvore Instagram aplikaciju, korisnici odmah vide vertikalni sadržaj koji treba da "donese video više ispred i u centar".

.

Instagram kopira Twitter i TikTok sa novom funkcijom

Instagram testira novu funkciju, koja će korisnicima omogućiti da prikače objave na svom profilu, kako navodi TechCrunch.

.

Instagram uvodi lajk za story

Instagram predstavlja novi način na koji će korisnici reagovati i vršiti interakciju sa Story sadržajima. Od sada možemo da pošaljemo privatni…

.

Facebook i Instagram se ne povlače iz Evrope

Meta je demantovala prošlonedeljno pisanje medija o tome da će kompanija povući Fejsbuk i Instagram iz Evrope. "Meta ne želi,…

.

“Your activity” tab, novost na instagramu

Instagram je predstavio "Your activity" tab, koji omogućava korisnicima da vide i upravljaju svojim aktivnostima u okviru te aplikacije. Kompanija…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Da li ste vratili život na podešavanja pre korone?

Oradio logo