...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Novi emotikoni dostupni za Windows 11

24.11.2021.

Microsoft je uložio velike napore kako bi ažurirao emotikone u novom operativnom sistemu Windowsu 11. Prvobitna objava Windowsa 11 je uključivala i nove emotikone, kao deo Segoe Color Emoji fonta.

.

Foto: xda developers

Novi operativni sistem emotikonima daje moderniji estetski izgled i ekspresivniji izraz. Windows 11 sada ima novi apdejt, sa 255 novih emotikona, sa više opcija i uravnoteženijim dizajnom. Ove emotikone, koji su prvo bili dostupni testerima u okviru Windows Insider programa, krasi fluidniji 2D dizajn.

Pored novih, dodata je i opcija pretrage emotikona na svim jezicima, a korisnici imaju mogućnost ažuriranja panela sa emotikonima, kako bi mogli da se ubacuju i u druge aplikacije. Microsoft je čak vratio i razigranu verziju Clippy maskote, koja menja standardnu spajalicu.

Kompanija planira da ažurirane emotikone implementira i u druge apliakcije, na različitim platformama, uključujući Teams i Outlook.

Ukoliko želite pristup novim emotikonima, otvorite Windows Update podešavanja (Settings > Update & Security > Windows Update) i izaberite "Check for updates". Nakon toga, pritisnite Windows taster + spejs taster, kako biste pristupili novim emotikonima.

Izvor: B92


Možda te još zanima:

.

Sony kreira objedinjeni servis za pretplatu

Sony kreira objedinjeni servis za pretplatu, nalik na Xbox Game Pass. Kompanija već nudi dva pretplatnička servisa: PlayStation Plus (koji je…

.

Google Photos Locked Folder postaje dostupan korisnicima Androida

Google Photos Locked Folder opcija, koja služi za čuvanje fotografija u zaštićenom okruženju, osim na Pixel telefonima, konačno će biti dostupna…

.

Facebook uvodi dvostruku autentifikaciju za članove Protect programa

Facebook štiti svoje rizične korisnike i uvodi dvostruku autentifikaciju (2FA) za članove Protect programa. Ove korake Facebook je preduzeo kako bi…

.

Cities: VR - nova zabava za graditelje

Na ovom svetu postoje dve grupe ljudi - oni koji vole Sims i oni koji vole Sim City. Kako je…

.

Kamere novih telefona će vas stalno snimati, privatnost je prošlost

Novi Qualcomm procesor će od sledeće godine omogućiti kamerama da uvek skeniraju vaše lice, čak i kada ne koristite telefon.

.

Istraživači razvili ultra-kompaktnu kameru veličine zrna soli

Istraživači sa Univerziteta Prinston i Univerziteta u Vašingtonu razvili su sistem za snimanje koji je veličine zrna soli. Izgrađen je…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Koliko se uvođenje kovid propusnica pokazalo kao dobra mera protiv koronavirusa?

Oradio logo