...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Netflix radi na igri za računar

30.11.2022.

Netflix rizgleda radi na proizvodnji video igre za računar. To bi bila prva Netflixova interno razvijena igra koja radi na PC platformi.

.

Netflix trenutno traži direktora za igre, tehničkog direktora i umetničkog direktora kako bi započeo proizvodnju svoje “potpuno nove PC igre” u studiju Los Anđeles. Takođe traži inženjere, producente i druge umetnike za ovaj projekat.

Veruje se da je Netflix PC igra novi proizvod koji može u velikoj meri da pokrene ovu kompaniju. Očekuje se da će igra imati scenario koji do sada nije bio poznat.

Netflix je u međuvremenu postao značajno stabilan i čak je došao do 2,4 miliona korisnika u poslednjem kvartalu, za koji je očekivao da će imati samo milion. Mada je to i dalje značajno manje od prošle godine kada je imao u istom kvartalu 4,4 miliona.

U svakom slučaju beleži se rast prihoda, a čini se i da nove igre i pravci razmišljanja mogu da doprinesu daljem razvoju ove kompanije.

Izvor: PC Press

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Peta sezona serije "Stranger Things" pod znakom pitanja zbog štrajka scenarista

Produkcija pete sezone popularne serije "Stranger Things" obustavljena je do daljeg, zato što su se njeni kreatori solidarisali sa štrajkačima…

.

U junu stiže šesta sezona legendarne serije "Black Mirror"

Šesta sezona legendarne serije "Black Mirror" stiže ovog juna na Netfliks. Sve to je najavaljeno u nedavno objavljenom trejleru iz…

.

Into the Breach: Robotska šahovska borba

Konačno je stiglo lepo vreme, što je idealan trenutak da se sa velikih ekrana i konzola prebacimo na mobilne telefone…

.

"Stranger Things" kao animirana serija?

Netfliks će kreirati animiranu seriju smeštenu u naučno-fantastični svet "Stranger Things", ne bi li od popularne serije napravio veliku franšizu.

.

Dust & Neon: Roboti u prašini Divljeg zapada

Možda se sećate sada već legendarnog filma "Cowboys & Aliens" iz 2011. godine koji je dokazao da u prljavštinu Divljeg…

.

Telefon umesto džojstika za Netflix igre

Netflix je započeo testiranje igara za TV, što će ljubiteljima njihovih igara pružiti nove načine da u njima uživaju. Ovo…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo