...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Lifestyle / Tehnologija

Mesindžer prikazuje jednu nepročitanu poruku? Evo rešenja!

29.09.2021.

Bizarna greška u Facebook messengeru nekim korisnicima prijavljuje obaveštenje o nepročitanoj poruci unutar aplikacije. Međutim, klikom na ikonu Facebook Messengera i ulaskom u aplikaciju, čini se da nema nepročitanih poruka. Šta onda radite i kako da to lažno obaveštenje uklonite?

.

Počnite otvaranjem pregledača na radnoj površini - ne na telefonu. Zatim idite na Facebook.com i prijavite se na svoj nalog. Zatim u meniju za navigaciju kliknite na oznaku za Messenger. Trebalo bi da vidite nepročitanu poruku, označenu tekstom podebljanim fontom.

Pošto kliknete na poruku, Facebook Messenger će je označiti kao pročitanu. Prijavite se na mobilnu aplikaciju Facebook i više nećete videti ikonu nepročitane poruke.

Korisnici Facebooka mogu jedni drugima da šalju Messengerove zahteve za povezivanje. Kada se povežete, Facebook će vam poslati poruku u kojoj se potvrđuje da su vaši nalozi povezani i da možete da šaljete poruke jedni drugima.

U praksi, najčešće nepročitane poruke su ove vrste. Nakon pregleda poruka, obratite pažnju na njih i označite ih kao pročitane. Ta obaveštenja Facebook sistema često mogu biti uzrok greške koja uzrokuje da se ove iritantne oznake nepročitane poruke prikažu u mobilnoj aplikaciji Facebook.

Izvor:www.alo.rs

Možda te još zanima:

.

Ovo su najpopularnije aplikacije za dopisivanje u 2023. godini

Spisak najpopularnijih globalnih mobilnih aplikacija za slanje poruka, zasnovan na broju mesečno aktivnih korisnika, ažuriran je za 2023. godinu.

.

Uvodi se obavezeno označavanje AI generisanog sadržaja

U Americi je predstavljen zakon za označavanje dubinski falsifikovanih sadržaja (deepfake content). Ima za cilj da se suprotstavi takvom sadržaju…

.

Stiže nova verzija Office paketa

Novi Office neće imati ugrađene funkcije veštačke inteligencije (AI), dok će Excel dobiti desetine poboljšanja. Među njima su kao dinamički…

.

Gen Z posmatra kako njihovi stariji otkrivaju internet i mimove

Ako pitate starije pripadnike Generacije Z, reći će da u početku beše Fejsbuk. Milenijalci će reći da je postojao i…

.

Florida zabranjuje pristup društvenim mrežama

Guverner Floride Ron DeSantis potpisao je zakon kojim se deci mlađoj od 14 godina zabranjuje pristup društvenim mrežama. Takođe, za…

.

Korak po korak: avantura Velikog Mrmota

Aleksandar Damnjanović je celog života posvećen aktivnostima u prirodi. Po profesiji je šumar, iako to nikada nije radio, ali je…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo