...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Lifestyle / Tehnologija

Mask uvodi tvitove od 4.000 karaktera

10.01.2023.

Izvršni direktor Tvitera Ilon Mask potvrdio je da će narednog meseca ograničenje broja karaktera biti pomereno sa 280 na 4.000.

.

Prvi put predložena u decembru, promena je samo deo većeg remonta društvene platforme, koji američki milijarder želi da izvede predstojećih meseci.

Ovo je tek je drugi put da je promenjeno ograničenje broja karaktera. Prethodni put, 2017. godine, pomereno je sa 140 na 280 karaktera. Mask je objasnio da će duži tvitovi dobiti isti prostor kao i svi ostali, ali da će na njima biti opcija prikaži više.

Opšte preuređivanje interfejsa uključivaće mogućnost svajpovanja između predloženih poruka i tvitova ljudi koje pratite, kao i opciju bukmarkovanja.

"Takođe ćemo krajem tromesečja dodati i jednostavne opcije formatiranja, poput podebljavanja i podvlačenja slova i veličine fonta", rekao je Mask.

Izvor: Danas

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Kraj besplatnog Facebooka i Instagrama u EU?

Nova strategija kompanije Meta, kao odgovor na stroge regulative o privatnosti Evropske unije, mogla bi da bude mesečna pretplata za…

.

Brojač pregleda tvitova

Broj pregleda za tvitove počinje da se pojavljuje za neke Twitter korisnike, bar za  sopstvene tvitove. Ilon Mask je 1. decembra…

.

Mastodon, još jedna alternativa Twitteru

Decentralizovana društvena mreža Mastodon u poslednje vreme uživa u ogromnoj popularnosti. Prema najnovijoj blog objavi Judžina Rečka, osnivača i glavnog developera…

.

Kako se čuva tvit za posle?

Iako funkcija postoji još od 2018. godine, mnogi zaboravljaju kako da sačuvaju omiljene tvitove kako bi ih kasnije lakše pronašli.

.

Da li Ilon Mask menja Tviter na bolje ili na gore?

Kontraverzni milijarder Ilon Mask nedavno je postao vlasnik Tvitera, društvene mreže za koju se tvrdi da najviše utiče na javno…

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo