...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Kome treba šljaka, ima u kompaniji SONY

12.04.2021.

Pošto je objavljen Demon's Souls sa novom konzolom, Sony je na aktuelnu konzolu prestao da donosi nove igre, a lista otvorenih pozicija u kompaniji možda bi mogla da nam objasni zašto je to tako.

.

Ukoliko ste Sony obožavalac i odlučili ste se za najnoviju konzolu japanske kompanije, problem je to što trenutno nema previše PlayStation 5 ekskluziva koje možete da igrate. U potrazi za nekom novom ekskluzivom, možda na internetu naiđete i na informaciju da japanski gigant sada traži novog "šefa mobilnog odeljenja" za njihov PlayStation Studios, koji će pomoći u razvoju "mape razvoja za mobilne proizvode za vremenski okvir od 3-5 godina".

Mnogi koji prate gejming scenu, nalaze vezu između ove dve, pa se pretpostava da je Sony preusmerio resurse portovanje igara na telefone, ali i pravljenje novih igara koje će biti u istom univerzumu, poput najpopularnijih Sony eksluziva. Kako bi to postigao, japanski gigant je raspisao konkurs za novog šefa odeljenjja mobilne divizije, kojem će igre biti u fokusu sledećih 3-5 godina.

  • Promovišite viziju, misiju, strategiju za razvoj mobilnih igara u PlayStation Studios i budite odgovorni za vođenje komercijalnog uspeha i profitabilnosti poslovne jedinice.
  • Napravite (strategiju) i izvršite (je) prema mobilnom 3-5-godišnjem poslovnom planu, navodeći ciljeve rasta, potrebe za resursima i KPI-jeve.
  • Sarađujte se sa liderskim timom PlayStation Studios-a da biste razvili putokaz za mobilne proizvode za 3-5 godina.
  • Upravljajte postojećim mobilnim uređajima koji su već u razvoju, istovremeno ostvarujući ciljeve prihoda i profitabilnosti.

To su ciljevi koji se očekuju da budu postignuti od nekog na tako visokoj poziciji, ali pokazuju i ambicije kompanije u skorijoj budućnosti. Sudeći prema formulaciji unosa, pretpostavka je da Sony već radi na nekim mobilnim igrama, a nadamo se da ćemo uskoro znati i kojim.

Izvor:www.b92.net

Možda te još zanima:

.

Sony nastavlja sa proizvodnjom PS4 konzole

Nabavka PlayStation 5 konzole je i dalje u domenu naučne fantastike za najveći broj kupaca, jer nedostatak delova ozbiljno usporava njihovu…

.

Sony kreira objedinjeni servis za pretplatu

Sony kreira objedinjeni servis za pretplatu, nalik na Xbox Game Pass. Kompanija već nudi dva pretplatnička servisa: PlayStation Plus (koji je…

.

PlayStation 5 duplo skuplji u oglasima

Hoćete PlayStation 5 sa domaćih oglasa? Važi, spremite više od 1.000 evra.

.

Sony profitira karantinom

Sony ostvario rast profita od 53 odsto zbog prodaje video igara tokom karantina.

.

Horizon Forbidden West - put u zabranjeno

Horizon Forbidden West predstavlja nastavak jedne od najpopularnijih igara za PlayStation 4 - Horizon Zero Dawn. Igra se, na veliku…

.

Sony kreira objedinjeni servis za pretplatu

Sony kreira objedinjeni servis za pretplatu, nalik na Xbox Game Pass. Kompanija već nudi dva pretplatnička servisa: PlayStation Plus (koji je…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Koliko se uvođenje kovid propusnica pokazalo kao dobra mera protiv koronavirusa?

Oradio logo