...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Lifestyle / Tehnologija

Google Drive će omogućiti da primetite svakoga ko "njuška" po vašim fajlovima

04.03.2022.

Osiguravanje sistema skladišta "u oblaku" (cloud) će postati značajno efikasnije, zahvaljujući novom ažuriranju koje je Google objavio.

.

Kompanija ažurira svoju Google Drive platformu kako bi korisnicima omogućila da prate eksterne aktivnosti u svojim logovima.

To bi administratorima trebalo da pomogne da primete sumnjive i neautorizovane akcije od strane eksternih korisnika, uključujući pokušaje da se kopiraju, premeštaju ili menjaju podaci. Na ovaj način, bitne poslovne informacije će se održavati bezbednim.

Google ističe da će funkcija biti uključena podrazumevano, a isporučuje se svim Google Workplace korissnicima koji imaju uključen Drive audit log.

Ovo je najnovije poboljšanje za Google Drive poslednjih nedelja, za koji je kompanija objavila spektar novih alatki i servisa.

Izvor: www.srbijadanas.com

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Ne smaraj, blokiraću te na Drajvu

Google Drive odlučio je da uvede opciju blokiranja, kako bi sprečio potencijalno uznemiravanje.

.

Pet zanimljivih funkcija kamere za koje možda niste znali

Osim za fotografisanje i snimanje videa, kamera vašeg telefona može da posluži za još po nešto. Predstavljamo vam pet načina na…

.

Tik-tok neće biti prodat, navode kineski vlasnici

Kompanija "Bajtdens", u čijem vlasništvu se nalazi Tik-tok, saopštila je da ne namerava da prodaje tu društvenu mrežu nakon što…

.

Google otpušta one koji su protiv "Projekta Nimbus"

Google je otpustio 28 zaposlenih koji su učestvovali u protestima protiv "Projekta Nimbus", odnosno, ugovora sa izraelskom vladom i vojskom…

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo