...
TRENUTNO00:00 - 11:00Music Mix by Majkić

Lifestyle / Tehnologija

FIFA igra ima novi ugovor sa Ligom šampiona!

04.02.2021.

Ako ste se nadali da će se Liga Šampiona uskoro vratiti u PES franšizu, nakon što su to pokrenule neke internet glasine, moraćemo da vas razočaramo. EA Sports je produžio ugovor o ekskluzivnosti u FIFA igrama sa UEFA-om na nekoliko godina, što znači da će Champions League događaji moći da se igraju jedino u igrama ovog izdavača.

.

U nedavno potpisanom ugovoru sa ovom fudbalskom organizacijom, nije navedeno koliko godina će trajati ekskluzivnost, ali FIFA igre će imati pravo i na Superkup i Ligu Evrope.

U istoj objavi je otkriveno da će FIFA igre postati dostupne i na Google Stadia platformi, prvo FIFA 21 i to 17. marta. Takođe, čak šest fudbalskih igara je trenutno u razvoju u EA studijima i to prvenstveno za mobilne telefone.

Champions League licenca je postala ekskluziva FIFA igara 2018. godine, kad je ponuda suparničkog PES-a postala oslabljena. Ranijih godina obe strane su ratovale inovacijama i unapređenjima, a sad prednost kod igrača prilikom izbora stavljaju na ekskluzivnost.

PES 2021 je prilično slabo izdanje i to ne zbog nedostatka licenci, već zato što je najobičnije ažuriranje ranijeg izdanja, a Konami trenutno radi na verziji za narednu sezonu i to u novom endžinu, koji će spakovati sve što igra nudi i na nove konzole.

Bilo je informacija da će se PES ponovo šepuriti FIFA-inim čuvenim takmičenjem, ali ništa od toga! Za sada nema podataka o tome koliko je EA Sports platio ekskluzivnost, kao ni drugih detalja ovog ugovora.

Izvor:mondo.rs

Možda te još zanima:

.

Predavanje povodom Međunarodnog dana Roma

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana Roma, koji nas podseća na važnost stvaranja jednakih uslova za obrazovanje, zapošljavanje i kvalitet života svih…

.

Žmurke propo

Uređaj opremljen kombinacijom kamera i senzora, u stanju je da projektuje sliku osobe ili objekta koji bi trebalo da se…

.

Muzika je pronašla svoj put

Nemi pesnik je mladi pop bend iz Novog Sada. Na sceni su skoro tri godine, a uskoro bi trebalo da…

.

Defektolog je posao koji se živi

Često nam se u životu nametnu poslovi koje ne volimo, postoje i takvi koje vremenom zavolimo, ali neke poslove ljudi…

.

Budimpešta kao prvi korak do svetskih univerziteta

U današnje vreme, već nakon završene osnovne škole pred decu se stavlja velika odluka i pitanje šta će, potencijalno, postati…

.

FIFA 22 donosi promene u igri

FIFA 22 uskoro izlazi, a EA Games će baš danas, samo nekoliko sati pre finala Evropskog prvenstva otkriti koje su…

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 11:00 Leto na O radiju
  • 11:20 Tehnologija

Anketa

Da li ste se vakcinisali?

Oradio logo