...
TRENUTNO20:00 - 21:00Superoperater

Lifestyle / Tehnologija

Downvote se pojavljuje na twitter nalozima

01.11.2021.

Još u julu, Twitter je najavio planove za pilotiranje nove promene koja bi omogućila korisnicima da koriste downvote na tvitovima. U to vreme, Tvitter je rekao da samo testira funkciju na iOS-u. Ali izgleda da se to sada menja jer Twitter navodno planira da proširi ovu funkciju na više korisnika.

.

Twitter još nije zvanično objavio kada planira da svima pusti novu opciju. Neki korisnici Twittera na webu već vide da se dugme za downvote pojavljuje na odgovorima na tvitovima. Promena nije široko rasprostranjena i izgleda da je ograničena na odabrane korisnike. Dugme za glasanje pojavljuje se samo na odgovorima, a ne i na samom tvitu, odmah pored dugmeta za like. Kao što je Twitter ranije detaljno naveo, downvote glasovi nisu javni i ostaju vidljivi samo vama.

Twitter takođe tvrdi da dugme za downvote nije dislike dugme i da glasovi neće promeniti redosled odgovora. Za sada, test ostaje ograničen na iOS i web verziju Twittera. 

Osim downvote dugmeta, Twitter takođe eksperimentiše sa novim formatom oglasa. Kompanija je nedavno objavila da će uskoro početi da prikazuje oglase između odgovora na tvit nekim korisnicima. Još jedna karakteristika na kojoj Twitter interno radi je Voice Transformer, koji će, navodno, omogućiti govornicima da dodaju različite efekte svojim glasovima u Live Spaces – Bee, Cartoon, Helium, Incognito, Karaoke, itd.

Izvor: PC Press


Možda te još zanima:

.

Pretplata za nove korisnike društvene mreže X?

Novi korisnici društvene mreže X, ranije poznate kao Tviter, navodno će morati da plate skromnu cifru ukoliko žele da objavljuju…

.

Vrednost bivšeg Tvitera opala za 70 odsto otkako je vlasnik Mask

Vrednost platforme X (nekadašnjeg Tvitera) opala je za 71 odsto od kada je taj društveni medij kupio američki milijarder Ilon Mask, objavila je američka multinacionalna…

.

Platforma X testira naplatu godišnje pretplate za nove naloge

Testiranje se trenutno sprovodi na Novom Zelandu i Filipinima.

.

Microsoft napravio Xbox kontroler sa mirisom pice

Microsoft je dizajnirao prilagođene TMNT Xbox kontrolere koji imaju difuzer mirisa vezan pozadi u obliku parčeta pice. 

.

Twitter počinje sa plaćanjem kreatorima

Twitter je zvanično pokrenuo program za deljenje prihoda od oglasa s kreatorima sadržaja. Ova inicijativa, koju je Ilon Mask najavio ranije…

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo